Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beklenti Büyük

Yazının Giriş Tarihi: 01.08.2019 00:05
Yazının Güncellenme Tarihi: 01.08.2019 00:05

Ligin başlamasına az bir süre kala yüreğimiz kıpır kıpır. Koca bir sezonun öncesindeyiz. Takımlar bir taraftan kamp çalışmaları yaparken diğer taraftan da yönetimler transfer çalışmalarını yürütüyor. Bursaspor gibi henüz transfer tahtasını açamayan takımlar da büyük bir sabırla gelecek güzel haberleri bekliyor. Güzel haber nedir? Elbette transfer tahtasının açılması.

Yönetim bu hafta içi için söz vermişti ve hepimiz transfer tahtasının açılmasını ve artık Bursaspor’un anlaşılan futbolculara imza attırmasını bekliyoruz. Transfer tahtası açıldığı vakit camiaya büyük bir güven gelecek. Beklenti zaten var ama bu hem yönetimi rahatlatacak hem de hocanın elini güçlendirecek.

Özellikle 1. Ligde Bursaspor’un ismi bile şampiyonluğa oynar. Ama gereğini yapmazsanız, lige göre kadro kuramazsınız bu kez hayal kırıklığına uğrarsınız.

Süper ligden teni düştüğü için doğal olarak Bursaspor zaten favoriler arasında.

Bu psikolojik avantajın yapılacak doğrularla sağa içinde de karşılığını almak gerekiyor. Bunun için işte diyorum ki transfer tahtası biran önce açılmalı ki, yeşil beyazlı takım işine baksın, hedefe kilitlensin.

Aksi olursa ne olur? Yani transfer tahtası açılmazsa? O zaman ben yönetime şu soruyu sorarım? Neden geldiniz göreve?

Sorular, soruları doğurur ve tarih bu yönetimden iyi bahsetmez.

Kısaca şunu söyleyelim, Bursaspor’un kaderi transfer tahtasının açılmasında. Transfer tahtasını da bu yönetim açacak. Açmalı. Biran önce...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.