Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BEHİCH

Yazının Giriş Tarihi: 30.08.2018 00:01
Yazının Güncellenme Tarihi: 30.08.2018 00:01

Transferin son günleri. Aziz Behich de takımdan ayrıldı yerine Latovlevici geldi. Ne kadar yerini doldurur tartışılır. Ama net olan birşey var, Bursaspor Behich’i arar.

Neden? Behich her ne kadar sol bek oynasa da, hücum organizasyonlarında çok yönlü bir oyuncuydu. Hatırlayın bir ara Avrupa’nın en çok gol atan, pozisyona giren savunma oyuncuları arasındaydı.

Bilemiyorum neden ayrıldı. PSV gibi bir takımda kariyerini devam ettirmek istemesini saygıyla karşılamak gerekiyor. Ancak bonservis bedelinin daha yüksek olmasını beklerdim.

Latovlevici, Karabükspor’da sergilediği futbolla Galatasaray’a transfer oldu ama bekleneni veremedi. Yeterli süreyi de buldu ama bir türlü İstenen performansı sergileyemedi. Latovlevici,nin en büyük özellikliği, sol kanattan yaptığı isabetli ortalardı. Hatta asistler diyebiliriz. Ama Galatasaray’da bu özelliğini hiç göremedik.

Bursaspor’da ne yapar? Faydalı olur mu? Karabükspordaki gibi bir Latovlevici elbette faydalı olacaktır. Ama daha sonraki dönemlerdeki haliyle yeşil beyazlı taraftarları çok memnun edeceğiyle ilgili şüphelerim var.

Lige iyi başlangıç yapamayan takımlar için milli maç araları kurtarıcı gibi. Bursaspor için de öyle. Gerek Samet hocanın daha iyi takımı kurgulaması, kafasındaki oyun planını oturması ve gerekse de takım olma, arkadaşlık, birbirini tanıma anlamında bu sürenin iyi değerlendirileceğini düşünüyorum.

Lig yavaş yavaş oturuyor ve şakaya gelmez. Yeşil beyazlıların bu hafta oynayacağı Beşiktaş maçından sonra lige verilen arada, istenen takım olma anlamında mesafe kat edeceğini düşünüyorum.

Beşiktaş Maçı demişken şunu da belirtelim zor maç. İki takımın arasında oynanan bütün maçlar zor ve çekilmeli geçiyor. Hatırlayın geçen sene Bursa’da oynanan Beşiktaş maçı. Sezonun en iyi futbolunu belki de oynamıştı yeşil beyazlı takım. Hatta hep böyle görmek isteriz Bursaspor’u diye yazdığımı hatırlıyorum.

İşte yine öyle hırslı, mücadeleci bir takım bekliyorum Beşiktaş karşısında. Tribünleri söylemeye gerek yok. Onlar görevlerini yapacaklardır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.