Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bazen iyi oynarsın ama kaybedersin

Yazının Giriş Tarihi: 17.12.2017 00:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 17.12.2017 00:00

İlk yarı sıkıcıydı. Pozisyon yok ama mücadele vardı. Asıl maç ikinci yarı oynandı. İki takım da ikinci yarıda hem tempolu hem hızlı oynadı. Son düdüğe kadar Bursaspor mücadeleyi bırakmadı. Yeşil beyazlılar bu futbolu Bursa'da Fenerbahçe'ye karşı oynayabilse rakibini İnanın yenerdi. 4-5 eksiğe rağmen Bursaspor beklediğimden de iyi oynadı.

Son yazımızda ne dedik, "Yusuf Yazıcı kötü oynadığı maçlarda bile gole katkı yapıyor ya da gol atıyor,dikkat" dedik. Maçın başından beri etkili olamayan Yusuf Yazıcı ceza sahası önünde o kadar boş alan bulursa atar, attı da. Güzel bir goldü futbol adına. Zaten iki takımın temposu da bu golden sonra arttı. Değişiklikler de oyunun hızını olumlu etkiledi dersek yanlış söylemiş olmayız.

Anlamadığım şeylerden biri daha önce Dame N’Doye ile Burak Yılmaz'ı çizgi de ve ileride kullanan Rıza Çalımbay bu maçta bunu hiç yapmadı. N’Doye’de çizgide kayboldu gitti.

İlk yarıda ne kadar sıkıldıysak ikinci yarıda tam tersi maç bitsin istemedik. Furkan ve Yusuf iyi oynadılar. Furkan rakip savunmayı bir hayli zorladı ama ilerideki pas alışverişleri Bursaspor'un sezon başından beri en büyük sorunu. Delarge ve Stancu arasında hiç uyum yok. Bence Yusuf gibi Furkan gibi oyuncuların daha fazla şans bulması gerekiyor.

Kaleci Harun'un top auta gidiyor diye topu bırakması büyük hata. O top direkten döndü ama kaleye girip gol de olabilirdi. Son haftalarda Trabzonspor'u en çok zorlayan takım eksik Timsah oldu. Dediğim gibi yenilmesine rağmen beklediğimden iyi oynayan eksik Bursaspor'u beğendim.

Batalla'da form düşüklüğü var ve haftalardır devam ediyor. Sanırım akıllarında yılbaşı tatili var. Bütün yabancılarda bu dönemde bu sorunlar yaşanır. Umarım ikinci yarı özlenen Batalla'yı izlettirir bizlere.

Trabzonspor'un 3 topu direkten döndü. Bursaspor için şans anlarıydı. Hakem Halis Özkahya'nın iki takım aleyhine de ters kararları vardı. Burak Yılmaz'ın ikinci yarıda ceza sahasında yerde kaldığı pozisyon penaltı. Hakem pozisyona değil Burak'a inanmadığı için vermedi. Hakem topa baksa penaltıyı verirdi. Ceza sahasında elle oynama pozisyonunda ise hakem penaltı verseydi kimse birşey diyemezdi.

Kendi sahasında neredeyse tam kadro Fenerbahçe'ye karşı pozisyon bulamayan Bursaspor, eksiklere rağmen formda Trabzonspor'a deplasmanda kök söktürdü. Yeşil beyazlılar böyle oynasın yenilsin önemli değil. Ne olursa olsun mücadeleyi bırakmayacaksın. Bursaspor dün Trabzon'da mücadeleyi hiç bırakmadı. Pozisyonlar buldu ama beraberliği sağlayamadı. Golü bulabilseydi Timsah en zor deplasmandan puanla dönmüş olurdu ama olmadı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.