Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Batalla….

Yazının Giriş Tarihi: 07.03.2018 00:51
Yazının Güncellenme Tarihi: 07.03.2018 00:51

Batalla’nın Bursaspor için yeri ayrıdır. Her zaman da öyle kalacak. Özellikle ilk döneminde oynadığı futbolla, taraftarlarla kurduğu ilişkiyle gönüllerde taht kurdu. Gittiğinde Bursaspor onu çok aradı. Eminim o da Bursaspor gibi bir kulübü, böylesine büyük bir camiayı aramıştır.

Camialar böyle futbolcuları bağrına basar. Kulüple özdeşleştirir. Sembol olurlar. Batalla’da Bursaspor’la özdeşleşmiş bir futbolcu oldu. Taraftar onu çok seviyor. Her maçta kredisi var. İstediği sürece de ona kapı açık.

Batalla harika bir profesyonellik sergileyerek çok güzel bir açıklama yaptı, kendimin farkındayım, yaşım ilerledi, artık veda zamanı dedi. Söyledikleri camianın gözünde onu daha da büyüttü. Özellikle bu sezon Batalla eski bizim bildiğimiz Batalla mıydı hayır. Bir futbolcunun özeleştiri yapması, bunun farkında olması ne kadar anlamlı. Spor ahlakı deyin centilmenlik deyin ne derseniz deyin ama Batalla gözlerde daha da büyüdü, kalplere kazandı.

Nasıl Galatasaray’da Hagi, Fenerbahçe’de Alex birer efsane olmuşlarsa Batalla da Bursaspor’un tarihine geçen oyunculardan biridir. Kim bilir futbolu bıraktıktan sonra belki farklı bir görevle tekrar Bursaspor’a gelir. Ama her ne olursa olsun Batalla’nın hayatında Bursaspor’un Bursaspor’un tarihinde de Batalla’nın ayrı bir yeri ayrı bir önemi var.

Böylesine büyük camialarda taraftarlar bir futbolcuyu boşuna sevmez, boşuna bağrına basmaz. Futbolcu ne verirse camiadan onu alır. Batalla da taraftarın sevgisini sonuna kadar hak etti. Yolu açık olsun.

Gelelim Osmanlıspor maçına. Ligde istikrarsız sonuçlar alınmaya başlandı. Son haftalar yaklaşıyor. Korkulu rüya yaşamaz demiştim Bursaspor için. Hala da aynı görüşteyim. Son maçta oynan oyun gerçekten Beşiktaş maçından sonra sezonun en iyi futboluydu. Osmanlıspor maçında da iyi oyunla net bir galibiyet bekliyorum.

Gol bulana kadar Bursaspor zorlanabilir ama golden sonra Osmanlıspor’u çözüleceğini düşünüyorum. Ancak bu rakibi küçümsediğim anlamına gelmiyor. Her takım her takımı yenebilir dikkat. Osmanlıspor’un da pozisyonunu düşünürsek, asla kolay bir maç olmayacak. Ancak maçın favorisi Bursaspor...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.