Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Baş belası tahta!

Yazının Giriş Tarihi: 15.07.2019 00:08
Yazının Güncellenme Tarihi: 15.07.2019 00:08

Bursaspor'da transfer tahtasıyla ilgili belirsizlik camiada endişe yaratıyor. Günlerdir süren görüşmeler, pazarlıklar hala bitmedi. Bursaspor Kulüp Başkanı Mesut Mestan transfer tahtasının açılabilmesi için hem TFF’deki dosyaların muhatapları ile görüşmelerini sürdürüyor, hem de bir yandan ‘sıcak para’ arıyor.

Bu süreç uzadığı için yeşil beyaz sevdalıları bugünlerde biraz tedirgin ve karamsar. Başkan Mesut Mestan ve yönetimin biran önce gerekli hamleleri yapmasını bekliyor. Yönetimin bir an önce gerekli maddi kaynağı sağlayıp kulübü düzlüğe çıkararak kadroyu kurmasını ve takıma gerekli takviyeleri ivedilikle yapılmasını bekliyor.

Transfer tahtasının durumu, kimlerle anlaşıldığı, kimlerde pürüz olduğu, ne kadar paraya ihtiyaç olduğu konusunda kulüpten hiçbir açıklama yapılmıyor. Bu da yeşil beyaz sevdalılarının karamsarlığı ikiye katlıyor.

Bu hava her ne kadar dışa vurulmasa da, yüksek sesle dile getirilmese de teknik kadronun da moral motivasyonunu bir hayli düşürüyor. İlk kamp döneminin sona ermesi, ikinci dönemin bugün başlayacak olmasına rağmen henüz takıma hiçbir yeni oyuncunun katılamaması, transferin belirsizliği teknik kadroyu da oldukça düşündürüyor. Teknik direktör Yalçın Koşukavak’ın Başkan Mesut Mestan ile bu hafta bir görüşme yaparak tahtanın bir an önce açtırılmasını ve transferlerin üçüncü ve son kamp dönemine mutlaka yetiştirilmesini isteyeceği belirtiliyor. Hoca bu isteğinde haklımı derseniz, tabi ki haklı. Yeni oyuncularla hiç olmazsa eski oyuncuları en az 10 gün bir arada görmek isteyecektir. Hazırlık maçlarında oynatıp takıma uyumlarını görmek isteyecek, takıma adaptasyonlarını sağlamak isteyecektir.

O yüzden Başkan Mesut Mestan’ı zorlu bir hafta bekliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.