Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakın 28 Ekim’de neler olacakmış

Yazının Giriş Tarihi: 24.10.2019 00:02
Yazının Güncellenme Tarihi: 24.10.2019 00:02

Gazetelerde ki fal köşelerini okur musunuz?

İtiraf edeyim ben okurdum.

Ta ki o burç yorumlarının ya bir başka gazeteden-kaynaktan arak olduğunu,ya da özellikle mesleğe yeni başlayan muhabirlerin hayal güçlerine ihale edilerek  yazdırıldığını öğrenene kadar.

Şu anda duayen gazeteci diye bildiğimiz kaç köşe yazarı Balık burcunun yükselenini yazıp yorumlamıştır kim bilir.

Burç yorumlarının olmazsa olmazı biraz umut biraz endişe biraz da merak aşılamasıdır.

Bir de eşitlik ilkesi hakimdir burç yorumlarında.

Bugün bir burcun başına kötü şeyler gelme ihtimali varsa yarın o ihtimaller iyiye döner,ama mutlaka bir başka burcun satırlarında kötü ihtimaller yer alır.

Amaç okurun merakını taze tutmaktır.

Ve yazan da bilir okuyanda hepsi son tahlilde palavradır.

Bu güne dek ‘’falımda üç vakte kadar zengin olacaksın yazıyordu,5 vakit geçti hala olamadım’’ diyerek burç yorumcuları hakkında yalan beyanda bulunmaktan dava açana rastladınız mı?

Rastlamadınız.

Çünkü her iki tarafta hayal alış verişi yapar bu yorumlarda. Biri satar  diğeri alır ve yutar. Fal  meselesi de ata yuta devam eder

Fala inanma ama falsız da kalma sözü yerine cuk oturan sözcükler yarışması olsa ilk üçte yer alır.

Gerçi bir ara 13. Burcu dedi birleri de apar topar susturdular. Buluş güme gitti.Gitmeseydi Koçla Boğa,Akreple Yay,Balıkla Oğlak,Teraziyle İkizler, Yengeçle Başak,Aslanla Kova  aynı otobüste kaza geçirmişlercesine birbirlerinin içine gireceklerdi.Üzerlerinde kurgulanan ne tarihlerin ne de saatlerin bir hükmü kalmayacaktı.Allahtan 13.burcu bulanı susturdular da serbest atış zarar görmedi.

Bir de bu burç yorumlarının genişletilerek işin içine gezegenleri filan katıp esrarengiz hale getirenleri vardır.

Kendilerine astrolog derler.

Onlara göre yaptıkları somut bilimdir ama,hiç kimse dediklerinin sonuçlarını irdeleyip işi uzatmadığı için öyle savurur dururlar.

Bu bilim insanlarından(!) birinin dediğine göre

Bakın 28 Ekim’de neler olacakmış?

4. derece Akrep burcunda işin içinde güçlü bir şekilde Uranüs'ün olduğu için, Uranüsyen bir Yeni Ay meydana gelecek,bu Yeni Ay’da, Syrima, Princeps sabit yıldızları etkin olacakmış.

Yaaa…

Haberiniz yok; Uranüsyen bir Yeni Ay meydana gelecek. Dikkat edin lütfen müzisyen değil Uranüsyen.

Peki bu yıldızlar etkin olunca ne olacakmış?

Dünya astrolojisinde Akrep burcunun sembolize ettiği konular  yer altı kaynakları, kimyevi maddeler, kimyasallar, ölümler, mezarlıklar, borçlar, vergiler, petrol, benzin, mafya, gizli örgütler, ülkeler arası mali ilişkiler, kamu güvenliği, suçlar, radyoaktif maddeler, tacizler, tecavüzler, sapıklıklar oldukları için ( Burç değil felaket tellalı; adına boşuna Akrep dememişler)Akrep burcunda gerçekleşecek olan bu Yeni Ay sürecinde suç oranlarında artışlar,özellikle cinsellikle ilgili suçlarda tırmanışlar,hırsızlık haberleri, yasa dışı örgütler, mafyanın işin içinde olduğu konular olabileceği gibi Yeni Ay zamanı ekonomik anlamda kriz yönetimi içinde olunabilecek zamanlar da yaşanılabilir,faiz oranları, vergiler bunların yapılandırılmasına ilişkin bir çok haber yapılabilir, Kimyevi maddelerin bulunduğu fabrikalar, yerler zarar görebilirmiş.(Len miş miş,haber bültenleri zaten bunlarla dolu.Tacizin,krizin haberini vesairesini yapmayanı dövüyorlar yahu)

Bitmedi;

Bu Yeni Aya Uranüs kafa tutmakta olduğu için,(Atarlı gezegen zaar) isyankar gösteriler, grevler, ülkeler arası mali krizler, yaptırımlar, manipüle etme durumları da söz konusu olabilirmiş. Hava yolları ile ilgili problemler, şiddetli kasırgalar, uçak kazaları, korkutan depremlere de dikkat etmek gerekirmiş. (Bütün kabahat Uranüste,halbuki Neptün gibi halim selim bir gezegen olsaydı bu kadar mesele çıkmazdı.Ben bu kabadayı gezegenin profesyonel destek alması gerektiğini düşünenlerdenim.Keskin sirke küpüne zarar di mi ya?)

Diğer yandan uzay ile ilgili bir çok yeni keşif ve araştırma da açıklanabilirmiş bu Yeni Ay ile birlikte. Yeni Ay’ın yöneticisi olan Mars'ın Terazi (Mars boşuna tırsmıyor Uranüsten demek ki) burcunda olması, diplomatik krizleri, geçici barış ve anlaşmaların yapılabileceğini göstermekte olduğundan,özellikle son bir ay içinde gelişen olayların yansımasını önümüzdeki sene Mars Koç burcuna geçtiğinde görülecekmiş.(Mars durumdan yırtmanın yolunu bulmuş zaar;Koçum benim diyerek topu Koç Burcunun kucağına bırakmış.Bu bana yakınlarda bir şeyi hatırlattı ama neyi bulamadım.Ama hiç yabancı gelmedi)Üstüne üstlük bu olayların büyüyebilme olasılığı da çok kuvvetliymiş.Hatta, 2020 haziran ayı ve sonrası oldukça stresli ve problematik(ne demekse artık) olacakmış.(Ülen özellikle 2020 takvimi aradım buldum ve haziranı işaretledim.Hele bi tutmasın seni manşet yapmazsam neyim)

Gördünüz mü neler olacakmış?

Gerçi normal zeka seviyesinde olup azıcık dünyayı ve hayatı izleyen birisi yukarıda sayılan kehanetleri pencereden bakınca da görür ama adı astrolog olmadığı için kimse sallamaz garibi.

Şimdi sıkı durun;

Hani 4. derece Akrep burcunda işin içinde güçlü bir şekilde Uranüs'ün vardı da, Uranüsyen bir Yeni Ay meydana gelecekti,bu Yeni Ay’da, Syrima, Princeps sabit yıldızları etkin olacaktı ya;

İşte bu dehşetengiz durumun ülkemize yansımaları da şöyle gerçekleşecekmiş.

Öncelikle bilinmesi gerekli olan Yeni Ayın ülke haritasında 5. eve denk ( evden kasıt,3+1 salon salomanje değildir herhalde)düşmekte olduğu imiş. 5. ev ülkenin çocuklarnı, sanat yerlerini, parklarını  bahçelerini, şans oyunlarını, sahne işleri yapan kişilerini, eğlence kanallarını işaret ederken,ayrıca Türkiye haritasında Güneş, 5. derece Akrep burcunda yer almaktaymış ki bu Yeni Ay ülke haritasında tam Güneş'in üstünde gerçekleşecek anlamına gelmekteymiş.(Kim demiş,ne zaman demiş,nerede demiş,ne kanıt göstermiş o yok ama)

Bu Yeni Ayda daha çok önemli sanatçılarımız ön planda olacak sanatçıların değerli ödül kazanmaları,(buradan ödüllerin değerli ve değersiz olarak ikiye ayrılabildikleri sonucuna da varılabilir) sanatsal alanda başarılar sağlamaları olası kişilere işaret etmekteymiş.(Hah hedef kitleye sinyal.Malum şarkıcı türkücü takımı pek sever bu fal işlerini.Fal mı ? yok yanlış oldu yorum diyecektim yorum)) Ancak bu süreçte  ülkenin çocukları ile ilgili sürekli sansasyonel yaratacak haberler ortaya çıkabilirmiş.(Çıkmadığı gün mü var?Yiyorsa açsana biraz koyu yorumcu bey) Çocuk sağlığı, çocuk gelişimi, çocuklarla ilgili bizi üzebilecek durumlar oluşabilir,cinsel suçlarda artışlar, tecavüz, taciz hikayelerine ve haberlerine de çok sık rastlayabilirmişiz (Bu güne dek adamın saydığı hiçbir konuda sıkıntı yaşamadığımız için yorumun bu kısmını ayrı bir özen göstererek okuyunuz lütfen)Yine bu süreçte geçmişi çok temiz olmayan, kirli işlere bulaşmış kişilerin ölüm haberleri gelebilirmiş. (Memleketin hali pürmelalini yazmışsın birader yemezler.Bunlar bizim için vaka-i adiyeden)

Özellikle para kaynaklı sıkıntılar, rüşvet olayları, kara para ile ilgili durumlar, bankalarla ilgili ciddi problemler de meydana gelebilirlerken,(daha ne kadar gelebilirlerken ?)sahne alan kişiler, oyuncular, sinema artistleri, sanat konusunda değerli erkek kişilerin vefatları da söz konusu olabilirmiş.(Burada da hedef kitleye merak uyandırma mesajı var di mi uyanık? Ama vefatları erkeklerle sınırlamışsın ya kadın sanatçıların içlerine su serpilmiştir)

Ayrıca. Akrep burcu vergilerle ilgili olduğu için (ilk ortaya atıldığında da vergi kanunu vardı tabii), Yeni Ay etrafında yeni vergi uygulamaları, vergi ile ilgili yaptırımlar, düzenlemeler de söz konusu olabilirmiş.(Senin dünyadan haberin birader.Memlekette bir sallamadan vergi almıyorlar diye burayı Aruba Adası mı sandın)

Bakın bakın bu çok mühim işte;

Astroloğa göre  Petrol, benzin gibi ürünlere de zam gelebilirmiş.(Sen daha lafını bitirmeden kaç zam geldi kim bilir?)

Son tahlilde Türkiye haritasında yükselen ile kuracağı olumlu kontak,(kontakt diyecekmişte dili sürçmüş.Ama iyi de olmuş) halkın üzerinde bir sakinlik, ülkenin hedeflerine ulaşma konusunda azimli ve kararlı olacağına işaret etmekteymiş.

Şimdi artık eminim.

Bu astrolog ya Neptünlü ya Uranüslü.

Bu ne ön görü azizim,bu ne tespit kabiliyeti.

Adam her şeyi biliyor.Her ne kadar olabilir,yapılabilir, gerçekleşebilir diye soyut fiiller kullanıyorsa da bunu onun topu taca atması diye yorumlayanın topu patlasın.

Sadece tevazu gösteriyor hazret.Hani ben demiştim diye sevimsiz olmamak için.

Gerçi saydığı Dünyaya ve Türkiye’ye dair ne varsa artık 3.sayfa haberlerinde bile okuyucu bulamıyor ama olsun kehanet kehanettir.

Yalnız benim hala anlamadığım bir konu var,

 İşkembe-i Kübra gezegeni 6.evreye geçince yeni ayı kırpıp yıldız mı yapıyorlar,yoksa kendi haline bırakıp yaşlanmasını mı bekliyorlar?

Keşke bu konuya da bir açıklık getirseydi.

Ya da en azından sallama vergisi koyulacak mı bari onu söyleseydi.

Ajda Pekkan’ın bir şarkısı vardı;

Fransızcadan uyarlanmıştı hani hatırladınız mı?

Nedense burç murç astroloji medyum filan deyince hemen o şarkı gelir aklıma.

Hatırlayan söylemesin,bıraksın fal avenesi kendileri bilsin…

Ha bu arada 28 Ekim’e dikkat.

Şunun şurasında üç beş gün kaldı,

Alın önlemlerinizi,

Tutar mutar maazallah…

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.