Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Avantaj Bursaspor’da

Yazının Giriş Tarihi: 22.04.2019 00:01
Yazının Güncellenme Tarihi: 22.04.2019 00:01

Bursaspor’un Kasımpaşa deplasmanından aldığı 1 puan o kadar önemli ki, belki de bu 1 puan her şeyi belirleyecek. Her ne kadar Göztepe ve Akhisarspor bu haftaki maçlarını kaybettikten sonra gerek kalmayacak olsa da.

Maç kazanamayan ve ligin en çok berabere kalan takımı olan Bursaspor o kadar şanslı ki her şey ayağına geliyor. Örneğin Göztepe inanılmaz şekilde kendi sahasında önce Akhisarspor’a yeniliyor, sonra da diğer rakibi Erzurumspor’a yeniliyor. Düştü dediğimiz Akhisarspor da kendi sahasında Antalyaspor’a yeniliyor. Ve bu haftalarda rakipler hep kaybederken sen kazanamıyorsun. Zaten hiç maç kazanamıyorsun. Koskoca sezonda galibiyet sayısı 5... 14 de beraberlik var.

Her zaman Bursaspor’un en büyük avantajı iki rakibiyle kendi sahasında oynayacak olması dedik ama tabii ki bu maçları da kazanacağının garantisi var mı, yok.

Bursaspor dahi son 4 sırada yer alan takımlara ve kalan maçlarına baktığımızda Bursaspor için şu maçı kazanır diyemiyoruz ancak kazanmak zorunda diyoruz. Bu haftaki Akhisarspor ve yine evinde oynayacağı Göztepe maçı kritik maçlar. Erzurumspor deplasmanında Bursaspor’un kazanmasına ihtimal vermiyorum. Her ne kadar son maçlarda Göztepe dökülse de son maçlarına bakın, bu haftaki Başakşehir maçı hariç, diğer maçlar kazanabilecekleri maçlar. Hadi Akhisarspor’un şansı kalmadı diyelim. Erzurumspor’un Süper Lig’den düşeceğine inanmıyorum. Gördüğümüz gibi düşmeme yolunda en ciddi rakip Göztepe. Ve Bursaspor Göztepe’yle Bursa’da oynayacak. Bursaspor olmasa da seyircinin kazanacağı bir maç.

Hep söylediğim gibi Bursaspor’da ipler kendi elinde. Rakiplerini yen ligde kal. Böylesine kritik haftalarda rakiplerle oynamak ve ikisiyle içeride oynayacak olmak inanın büyük avantaj. Elbette ki futbolda ne olacağını bilemeyiz ama puan olarak alt sıralarda yer alan Fenerbahçe’nin hiçbir şekilde düşme hattında yer alacağını da düşünmüyorum.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.