Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Atamayınca olmuyor!

Yazının Giriş Tarihi: 07.04.2019 00:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 07.04.2019 00:00

Bursaspor ligin sonu yaklaştıkça hızla eriyor.

Yeşil beyazlı ekip lige verilen uzun aranın ardından çıktığı Alanya deplasmanından eli boş dönerken, yine oynadığı futbol ve kaçırdığı gollerle saç baş yoldurttu.

Karşılaşmanın ilk 45 dakikası Bursaspor için yine bomboş geçti. Savunmadan çıkarken Badji’nin yaptığı inanılmaz hata sonucunda Cisse’nin kaçırdığı net fırsat Timsah için adeta büyük bir şans oldu.

İkinci yarının hemen başında da üst üste kaçan iki net fırsat ile bu şans maalesef iyi kullanılamadı. Deplasmanda oynarken böyle net fırsatlar yakalandığında atılması lazım gibi galibiyet gelsin, puan gelsin. Yoksa durum böyle içler acısı olur.

Sonrasında yediğimiz gole geleceğim:

Rakip kalede Aytaç ile serbest vuruş kullanıyoruz, Cisse kendi ceza sahasında topu çıkartıyor sol kanatta Campos’a veriyor ve inanılmaz bir depar ile Bursaspor ceza alanına giriyor, topu alıyor ve golünü atıyor.

Yeşil beyazlı futbolcular bu hafta otursunlar yedikleri bu golü izlesinler, izlesinler, izlesinler ve biz niye gol atamıyoruz herhalde anlayabilirler. Bir futbolcu nasıl takımına faydalı olabilir görsünler, görsünler ki kalan maçlarda ona göre mücadele etsinler.

Ne denebilir ki, kazanmak için yeterince sahaya bir şeyler koyamazsan böyle yenilgi kaçınılmaz olur. Kalan 7 hafta da ne mi olur?

Düşününce ‘eyvah’ diyorum içimde büyük bir acı oluyor. O yüzden düşünmek istemiyorum.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.