Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Zonguldak’taki FETÖ soruşturması: 7 polis gözaltında

Zonguldak’ta FETÖ soruşturmasında aralarında komiser ve komiser yardımcısının da bulunduğu 7 polis gözaltına alındı.Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından yürütülen soruşturma kapsamında aralarında polis...

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2016 10:50
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2016 10:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Zonguldak’ta FETÖ soruşturmasında aralarında komiser ve komiser yardımcısının da bulunduğu 7 polis gözaltına alındı.
Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından yürütülen soruşturma kapsamında aralarında polis memuru, baş komiser, komiser yardımcısı ve komiserin de bulunduğu 7 polis gözaltına alındı. Zonguldak ve Kdz. Ereğli ilçesinde görev yaptıkları sırada daha önce Kanun Hükmünde Kararname ile açığa alınan polisler, TEM ekipleri tarafından gözaltına alındı. Evlerindeki aramalar sürerken, gözaltına alınan polisler ise emniyete götürüldü.
15 kamu çalışanı adliyeye sevk edildi
Öte yandan, Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma kapsamında gözaltına alınan 1’i kadın 15 kamu çalışanı bu sabah saatlerinde Zonguldak Adliyesi’ne getirildi. İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ile Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan 15 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından Cumhuriyet Savcılığı’na getirildi. Şüphelilerin adliyedeki işlemleri sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.