Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Zonguldak’ta motosiklet hafif ticari araca çarptı: 2 yaralı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde bir motosikletin hafif ticari araca çarpması sonucu 2 kişi yaralandı.Kaza, saat 22.00 sıralarında Erdemir Caddesi’ndeki AVM önünde meydana geldi. İddiaya göre Yasir Ö. (29) idaresindeki 09 FV 7690 plakalı motosiklet,...

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2016 23:33
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2016 23:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde bir motosikletin hafif ticari araca çarpması sonucu 2 kişi yaralandı.
Kaza, saat 22.00 sıralarında Erdemir Caddesi’ndeki AVM önünde meydana geldi. İddiaya göre Yasir Ö. (29) idaresindeki 09 FV 7690 plakalı motosiklet, ilçe merkezinden İstanbul yol ayrımı istikametine giderken aynı istikamette giden ve AVM’ye dönüş yapan Fethi Ender Aydın idaresindeki 16 BSS 34 plakalı hafif ticari araca çarptı. Kazada yerde sürüklenen motosiklet sürücüsü ile arkasında oturan arkadaşı Emre Turgut ağır yaralandı. Çevredeki vatandaşların yardımına koştuğu yaralılardan Yasir Özdemir ambulansla özel bir hastaneye, Emre Turgut ise Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kaza yapan motosiklet parçalanırken, hafifi ticari aracın sürücüsü ifadesi için karakola götürüldü.
Kazayı gören bir vatandaş, motosiklet sürücüsünün sollama yaptığını ve çok hızlı olduğunu belirterek, AVM’ye giriş yapan hafifi ticari kamyonete çarptığını söyledi. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.