Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Zonguldak’ta İtfaiye Büyük Bir Tehlikeyi Önledi

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesi İstasyon Mahallesi’nde vatandaşın çöpe döktüğü kül yangına sebep oldu. Olay yerinden geçen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek büyük bir tehlikeyi önledi.Edinilen bilgiye göre, Çaycuma İstasyon Mahallesi’nde...

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2015 16:42
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2015 16:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Zonguldak’ın Çaycuma ilçesi İstasyon Mahallesi’nde vatandaşın çöpe döktüğü kül yangına sebep oldu. Olay yerinden geçen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek büyük bir tehlikeyi önledi.
Edinilen bilgiye göre, Çaycuma İstasyon Mahallesi’nde bir vatandaşın çöpe döktüğü kül rüzgarın da etkisiyle kısa sürede alev aldı. Olay yerinden tesadüf eseri geçmekte olan itfaiye aracı yardımcı personel ile olaya hemen müdahale etti. Olay yerinin 1 metre yakınında bulunan dogalgaz kutusu alev almadan kısa sürede yangın kontrol altına alındı. Yanan bölgenin yan tarafında ise okul bulunduğu öğrenildi.
İtfaiyeden yapılan açıklamada, "Haftalık araç testimizi yaparken tesadüf eseri telsizden duyduğumuz anons üzerine yanan yere intikal ettik. Olay yerinin 300 metre yakınında olmamız bizim avantajımız oldu. Olay yerinde duyarsız bir vatandaşın sönmemiş külünü çöpe döktüğünü ve rüzgarın da etkiyle beraber alev aldığını öğrendik. Alevleri kısa süre kontrol altına alarak olası bir faciayı önlemiş olduk. Yanan yerin 1 metre yakınında bulunan dogalgaz kutusuna alevler ulaşmadan yangını kontrol altına alarak söndürdük" denildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.