Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Zonguldak’ta FETÖ’ye finans sağlayan iş adamlarına operasyon

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde FETÖ/PDY terör örgütü soruşturması kapsamında örgüte finans sağladıkları iddiası ile 5 iş adamının ev ve iş yerlerine operasyon düzenlendi.Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis...

Haber Giriş Tarihi: 16.08.2016 10:52
Haber Güncellenme Tarihi: 16.08.2016 10:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde FETÖ/PDY terör örgütü soruşturması kapsamında örgüte finans sağladıkları iddiası ile 5 iş adamının ev ve iş yerlerine operasyon düzenlendi.
Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri FETÖ/PDY terör örgütü soruşturması kapsamında örgüte finansal destek sağladıkları iddiası ile iş adamları Abdullah T., Nurettin T., Selçuk İ. Hasan Ç. ile İbrahim C.’nin evlerine eş zamanlı olarak baskın düzenledi. Polis ekipleri şüphelilerin önce evlerinde, ardından iş yerleri ile otomobillerinde arama yaptı. Haklarında gözaltı kararı bulunan iş adamlarının ev, iş yeri ve otomobillerinde yapılan aramalarda çok sayıda doküman, bilgisayar kayırları ve cep telefonlarına el konuldu. Polis yapılan baskınlar sırasında kuyumcu dükkanı sahibi Selçuk İ.’yi bulamadı.
FETÖ/PDY terör örgütü şüphelisi 5 iş adamının iş yerlerindeki aramalar devam ediyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.