Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Zonguldak’ta FETÖ soruşturmasında 2 tutuklama

Zonguldak’ta FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınarak sabah saatlerinde adliyeye sevk edilen 9 kişiden 7’si “adli kontrol” şartı ile serbest kalırken, 2 kişi ise tutuklandı.Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatı...

Haber Giriş Tarihi: 29.08.2016 20:12
Haber Güncellenme Tarihi: 29.08.2016 20:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Zonguldak’ta FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınarak sabah saatlerinde adliyeye sevk edilen 9 kişiden 7’si “adli kontrol” şartı ile serbest kalırken, 2 kişi ise tutuklandı.
Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatı doğrultusunda Zonguldak Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 2’si kadın 9 şüpheli, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra evlerinde ve iş yerlerinde yapılan aramalarda ele geçirilen malzemeler ile birlikte Zonguldak Adliyesi’ne getirildi. 9 şüpheli, Cumhuriyet Savcılığı’nda ifadelerinin alınmasının ardından nöbetçi mahkemeye çıkarıldı. 2’si kadın 7 kişi “adli kontrol” şartı ile serbest kalırken, diğer 2 kişi ise tutuklanarak Beycuma M Tipi Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.