Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Zonguldak’ta FETÖ soruşturmasında 12 kişi tutuklandı

Zonguldak’ta FETÖ darbe girişimi soruşturmasında Devrek’te gözaltına alınan 12 kişi çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.Edinilen bilgiye göre, Zonguldak Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize...

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2016 19:40
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2016 19:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Zonguldak’ta FETÖ darbe girişimi soruşturmasında Devrek’te gözaltına alınan 12 kişi çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Edinilen bilgiye göre, Zonguldak Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler FETÖ’ye yönelik gerçekleştirilen soruşturma kapsamında Devrek ilçesinde 12 kişiyi gözaltına aldı. Aralarında iş adamı ve esnafların bulunduğu 12 kişi, emniyetteki işlemlerin ardından sabah saatlerinde Zonguldak Adliyesi’ne getirilmişti. Cumhuriyet Savcısı’nda ifadeleri alınan 12 kişi, tutuklanma talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi.
Nöbetçi mahkeme ise FETÖ soruşturması kapsamında 12 kişi hakkında tutuklama kararı verdi. Tutuklanan kişiler cezaevine gönderilirken, ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda ele geçirilen çok sayıda bilgisayar, dijital veri ve dökümanlara el konulmuştu. Aramalarda üç adet özel seri numaralı dolar ele geçirilmiş ve dolarlara da el konulmuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.