Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Zonguldak Merkezli Uyuşturucu Operasyonu: 17 Gözaltı

Zonguldak merkezli Ankara ve İstanbul olmak üzere üç ilde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 17 kişi gözaltına alındı.Edinilen bilgiye göre, Zonguldak Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne...

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2016 19:53
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2016 19:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Zonguldak merkezli Ankara ve İstanbul olmak üzere üç ilde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 17 kişi gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, Zonguldak Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, fiziki ve teknik takip sonrası düğmeye bastı. Üç ay boyunca gerçekleştirilen takip sonucunda Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde, İstanbul ve Ankara’da bulunan adreslere eş zamanlı baskın gerçekleştirildi. Baskında, Çaycuma ilçesinde 15 kişi, Ankara’da 2, İstanbul’da da 2 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanların "uyuşturucu ticareti yapmak", "kullanmak ve bulundurmak" suçlamalarıyla gözaltına alındığı belirtildi.
Zonguldak Emniyet Müdürlüğü’ne getirilen 17 kişinin, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.