Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Zonguldak Emniyeti Uyuşturucuya Geçit Vermedi

Zonguldak’ta polis ekiplerinin düzenlendiği uyuşturucu operasyonunda 6 zanlı gözaltına alındı.Edinilen bilgiye göre, Zonguldak Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri istihbarı...

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2016 18:20
Haber Güncellenme Tarihi: 05.04.2016 18:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Zonguldak’ta polis ekiplerinin düzenlendiği uyuşturucu operasyonunda 6 zanlı gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, Zonguldak Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri istihbarı ve fiziki takip sonrası düğmeye bastı. Ekipler ilk olarak Şanlıurfa nüfusuna kayıtlı M.Y.Y. (35), C.K (35), E.D.’ye (33) baskın düzenledi. Yapılan operasyonda 2 kilo kubar esrar ve hassas terazi ele geçirildi. M.Y.Y., aracı olarak kullandığı E.D.’yi Urfa’ya göndererek uyuşturucuyu Zonguldak’a getirttiği öğrenildi. Uyuşturucunun çoğunluğunun ise E.D.’nin evinden çıktığı ve C.K. ile satışa hazır hale getirip piyasaya sürdükleri öğrenildi.
Öte yandan uyuşturucu tacirlerine geçit vermeyen KOM ekipleri gece saatlerinde Ü.A. (27), M.D. (20) ve E.Ç.’ye (22) baskın düzenledi. Fiziki takip sonucu gerçekleştirilen operasyonda zanlılar; toz esrar satışı yaptıkları iddiasıyla gözaltına alındı. Ekipler toplamda 100 gram toz esrar ele geçirdi.
Her iki operasyon kapsamında gözaltına alınan toplamda 6 zanlı Zonguldak Emniyetindeki işlemlerinin ardından Zonguldak Adliyesi’ne getirildi. Cumhuriyet Savcısı’na ifade veren zanlılardan 3’ü tutuklanma talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.