Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Zeytinburnu’nda Polis Memuru’nun Sır İntiharı

Zeytinburnu’nda, bir Polis Memuru evinde beylik tabancasıyla kendisini vurarak intihar etti.Olay, akşam saat 19.00 sıralarında Zeytinburnu’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Halil U. isimli Bahçelievler Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro...

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2016 01:04
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2016 01:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Zeytinburnu’nda, bir Polis Memuru evinde beylik tabancasıyla kendisini vurarak intihar etti.
Olay, akşam saat 19.00 sıralarında Zeytinburnu’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Halil U. isimli Bahçelievler Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro Amirliği’nde görev yapan 1981 doğumlu 35 yaşındaki polis memuru evinde kendi silahıyla intihar etti. Anne ve babası ile yaşayan ve bekar olan polis memuru Halil U.’nun annesi görev saati gelen oğlunu yatağında uyandırmak istedi. Oğlunu kanlar içerisinde gören anne iddialara göre beyin kanamasından şüphelendi. Olay yerine Halil U.’nun meslektaşları ve sağlık ekipleri geldi. Halil U.’nun silah ile ağır yaralanarak olay yerinde öldüğü belirlendi. Olay yeri incelemesinin ardından Halil U. ‘nun cenazesi tam ölüm raporu için Adli Tıp Kurumu’na kaldırılırken, kendisinin bilinen bir sorunun olmadığı bilgisine de ulaşıldı. Olayı öğrenen polis Halil U.’nun ağabeyi de olay yerine koştu.
“ALTIN DEĞERİNDE BİR İNSANDI”
Halil U.’nun sokağında bakkal olan Ali Demirkan, “ Biz olayı sonra duyduk. Ambulanslar gelince babasının rahatsızlandığını sandık. Çok iyi tanıyorduk. Silah sesi duymadık. Çok iyi bir insandı. En son dün gördüm kapının önünde. Sonra gitti işi vardı” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.