Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Zeytin üreticisinin su tankerini çaldılar

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde bir çiftlikten 3 tonluk su tankerini çalan hırsız ya da hırsızlar kayıplara karıştı.Alınan bilgiye göre, zeytin ve zeytinyağı üreticisi Osman Serdar Türümen’e ait E-87 karayolu yakınındaki çiftlikten...

Haber Giriş Tarihi: 21.07.2017 18:16
Haber Güncellenme Tarihi: 21.07.2017 18:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Zeytin üreticisinin su tankerini çaldılar

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde bir çiftlikten 3 tonluk su tankerini çalan hırsız ya da hırsızlar kayıplara karıştı.

Alınan bilgiye göre, zeytin ve zeytinyağı üreticisi Osman Serdar Türümen’e ait E-87 karayolu yakınındaki çiftlikten 3 tonluk zeytinyağı ve su tankı çalındı. Sadece 100 metre ilerisinde bir akaryakıt istasyonunun bulunması ve çiftliğin oldukça trafiğin yoğun olduğu bir noktada bulunmasına rağmen hırsız yada hırsızların bu cesareti şaşkınlıkla karşılandı.

Yaklaşık 7 bin liralık su tankerinin çalındığını söyleyen Osman Serdar Türümen, “Yerli halkın ‘Galifo’ mevkii olarak adlandırdığı Ayvalık sapağında bulunan çiftlik bize babamdan yadigardır. Bugüne kadar bir çok hırsızlık olayıyla karşılaştım, ama böylesine ilk kez şahit oldum. Zira gece yarısından sonra çiftliğin kapısını kıran kişi ya da kişiler, beraberinde getirdikleri traktöre, 3 tonluk su tankerini takıp götürmüşler. Bunca yoğun trafik akışına rağmen hiç kimseye fark ettirmeden ortadan kayboldular” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.