Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Zeytin Dalı Harekatı şehidinin baba ocağına ateş düştü

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında terör örgütü unsurları ile girilen çatışmada şehit düşen Piyade Astsubay Üst Çavuş Musa Özaltan’ın şehadet haberi Ankara’daki baba evine ulaştı.Suriye’nin kuzeyinde bulunan Afrin bölgesine gerçekleştirilen...

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2018 01:51
Haber Güncellenme Tarihi: 23.01.2018 01:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Zeytin Dalı Harekatı şehidinin baba ocağına ateş düştü

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında terör örgütü unsurları ile girilen çatışmada şehit düşen Piyade Astsubay Üst Çavuş Musa Özaltan’ın şehadet haberi Ankara’daki baba evine ulaştı.

Suriye’nin kuzeyinde bulunan Afrin bölgesine gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekatı kapsamında 22 Ocak tarihinde Kilis’in Gülbaba köyü güneydoğusunda PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütü unsurları ile girilen çatışmada şehit düşen Piyade Astsubay Üst Çavuş Musa Özaltan’ın Ankara Sincan’daki baba ocağına acı haber ulaştı. Özaltan’ın Törekent Mahallesi’nde bulunan baba evine şehadet haberi askeri yetkililerce ulaştırıldı.

Selahattin ve Hatice Özaltan çiftinin üç çocuğundan ortancası olan Musa Özaltan’ın şehadeti, tüm aileyi yasa boğdu. Acılı aile, taziye ziyareti için gelenleri kabul etti. Şehidin yaşadığı evin bulunduğu apartmana dev Türk bayrağı asıldı. Sokakta bulunan diğer apartmanlar da Türk bayraklarıyla donatıldı. Taziye evinin önünde tedbir amacıyla ambulans ve sağlık ekibi bekletildi. Şehidin 3 aylık bir kız çocuğu olduğu öğrenildi. Naaşının yarın aileye getirileceği öğrenilen Şehit Piyade Astsubay Üst Çavuş Musa Özaltan’ın cenazesinin memleketi Ayaş’ta toprağa verilmesi bekleniyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.