Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Zekeriyaköy’de Yasak Aşk Cinneti: 1 Ölü, 1 Yaralı

Sarıyer Zekeriyaköy’de evli ve 1 çocuk sahibi adam, yasak aşk yaşadığı yabancı uyruklu kadını ayrılmak istemesi üzerine tabanca ile yaraladıktan sonra kafasına sıkarak intihar etti. Şahsın silahla olayın yaşandığı dükkana girmesi,...

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2016 17:57
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2016 17:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sarıyer Zekeriyaköy’de evli ve 1 çocuk sahibi adam, yasak aşk yaşadığı yabancı uyruklu kadını ayrılmak istemesi üzerine tabanca ile yaraladıktan sonra kafasına sıkarak intihar etti. Şahsın silahla olayın yaşandığı dükkana girmesi, yaşanan panik ve yaralı kadının kaçışı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.
Olay, saat 13.00 sıralarında Sarıyer Zekeriyaköy 5. Cadde üzerindeki bir terzi dükkanında meydana geldi. İddiaya göre, evli ve 1 çocuk babası olan ayakkabı tamircisi Salih Karaevli (48), bir süre önce boşanan, 3 çocuk annesi Moldova uyruklu Tatiana Podaru (32) ile ilişki yaşamaya başladı. İlişkileri devam ederken Karaevli, Podaru’ya evlilik teklifi etti. Teklifi kabul eden Podaru bir süre sonra Karaevli’nin evli ve çocuğu olduğunu öğrendi. Bunun üzerine Karaevli’den ayrılan Podaru, ilişkisini keserek irtibatını kopardı.
TERZİDE YAKALADI HESAP SORDU
Olayın ardından tüm çabalarına rağmen Podaru’ya ulaşamayan Karaevli, onun Zekeriyaköy’deki bir iş merkezinde bulunan terzi dükkanında olduğunu öğrendi. Bunun üzerine belinde tabanca ve valizle dükkana giren Karaevli, içerideki Podaru’ya bağırmaya başladı. Podaru’nun kendisine evli olduğunu söylemesi üzerine bu durumu gururuna yediremeyen Karaevli, belindeki tabancaya sarıldı. Tabancayı Podaru’ya doğrultan Karaevli, tehditler savurdu. Karaevli, tehditlere boyun eğmeyen Podaru’yu tabancayla kasığından yaraladı. O esnada içeriden silah sesleri duyan dükkan sahibi Şükrü Yırtıcı içeriye girerek Karaevli’nin elini tuttu. Kargaşadan yararlanarak yaralı bir şekilde dışarıya kaçan Podaru’ya Karaevli ateş etmeye çalıştı ancak silahı tutukluluk yaptı. Dışarıdaki esnafın yardımıyla dükkandan uzaklaştırılan kadına ilk müdahaleyi çarşıdaki eczacılar yaptı.
ÖLDÜĞÜNÜ ZANNEDİP KAFASINA ATEŞ ETTİ
Kadının yaralı kurtulmasının ardından Podaru’nun öldüğünü zanneden Karaevli, dükkanın arka tarafına geçti. Buradan kimse yokken tabancayla kafasına ateş eden Salih Karaeevli, olay yerinde hayatını kaybetti. Esnafın ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri ise yaralı kadını ilk müdahalenin ardından ambulansla Acıbadem Maslak Hastanesi’ne kaldırarak tedavi altına aldı. Tüm bu yaşananlar ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.
Olayın yaşandığı yere gelen polis, çarşıyı güvenlik şeridi çekerek kapattı. Yaklaşık 5 saat boyunca dükkanda inceleme yapan polis, görgü şahitlerinin ifadelerine başvurarak, delil aradı. Cumhuriyet savcısı ile yapılan incelemelerin ardından Karaevli’nin cenazesi cenaze aracına koyularak incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, silahlı ve elinde valiz olduğu görülen adam terzi dükkanına giriyor. Buradan silah sesleri duyan dışarıdaki vatandaşlar ayağa kalkıyor. Bir süre sonra yaralı kadın koşarak dükkandan çıkıyor. Kadının yaralandığını gören çevredeki esnaf kadının koluna giriyor. Ardından kadın eczaneye sokuluyor.
Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.