Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Zanlıdan Zanlıya Dayak

Adana’da para üstü dolandırıcılığı yaptıkları ileri sürülen 2 kişi sağlık kontrolüne götürüldüğü sırada, başka bir zanlı, "kafanı kaldır" diyerek şüphelilerden birine tokat attı.Edinilen bilgiye göre, olay Seyhan ilçesine...

Haber Giriş Tarihi: 30.07.2015 10:11
Haber Güncellenme Tarihi: 30.07.2015 10:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adana’da para üstü dolandırıcılığı yaptıkları ileri sürülen 2 kişi sağlık kontrolüne götürüldüğü sırada, başka bir zanlı, "kafanı kaldır" diyerek şüphelilerden birine tokat attı.
Edinilen bilgiye göre, olay Seyhan ilçesine bağlı Tepebağ Mahallesi’nde meydana geldi. Ferhat E. (21) ile arkadaşı İzzet Ç. (21) önce taksici B.K.’den "Ablama para vereceğim üzerimde bozuk para yok 75 lira verir misin, sonra taksi parasıyla birlikte paranı veririm" diyerek 75 lira alıp kayıplara karıştı.
Şahıslar daha sonra ise kebapçılık yapan 29 yaşındaki E.E.’nin de 75 lira parasını dolandırdı.
Polis şikayet üzerine iki şüpheliyi de yakaladı. Zanlılar sorgularının ardından sağlık kontrolünden geçirilmek üzere adli tıp birimine götürüldü. Bu arada polis merkezinin getirdiği başka bir zanlı ise adli tıp biriminin önünde bekliyordu. Para üstü dolandırıcılığı zanlıları kafalarını yere eğip adli tıp birimine girmek üzereyken, bankta oturan zanlı yerinden kalkıp "Kafanı kaldır" diyerek zanlıya tokat attı. Polisler araya girerek kavganın büyümesini önledi.
Zanlılar daha sonra adliyeye sevk edildi. Ferhat E. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken, İzzet Ç. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.