Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

YYÜ’de 20 kişi daha görevden el çektirildi

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Rektörlüğü’nün başlattığı FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 20 personel daha görevden el çektirilirken, 16 kişi hakkında da soruşturma başlatıldı.YYÜ’de daha önce açığa alınan 9 akademisyene...

Haber Giriş Tarihi: 10.08.2016 11:49
Haber Güncellenme Tarihi: 10.08.2016 11:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Rektörlüğü’nün başlattığı FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 20 personel daha görevden el çektirilirken, 16 kişi hakkında da soruşturma başlatıldı.
YYÜ’de daha önce açığa alınan 9 akademisyene ek olarak 20 personel daha açığa alındı. FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 1 profesör, 10 doçent, 8 yardımcı doçent ve 1 idari personelin daha görevden el çektirildiğini söyleyen YYÜ Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, “FETÖ ile ilgili üniversitede başlatmış olduğumuz soruşturma kapsamında şu an itibariyle 29 personel açığa alınmıştır. Ayrıca 49 olan soruşma sayımıza 16 kişi daha eklenerek 65 olmuştur. Daha önce de dediğimiz gibi bu pisliğe, bu alçaklığa bulaşan hiç kimseyi burada barındırmayacağız. Kurduğumuz araştırma, inceleme ve soruşturma komisyonları titizlikle çalışmaktadır” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.