Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yüzmek için girdiği havuzda ölü bulundu

Afyonkarahisar’da yaşlı bir adam yüzmek için girdiği havuzda arkadaşlarının gözü önünde hayatını kaybetti.Edinilen bilgilere göre, olay Sandıklı ilçesinde bir otelde meydana geldi. Tatil için Kocaeli’nden, Sandıklı’daki bir otele...

Haber Giriş Tarihi: 10.12.2016 01:07
Haber Güncellenme Tarihi: 10.12.2016 01:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Afyonkarahisar’da yaşlı bir adam yüzmek için girdiği havuzda arkadaşlarının gözü önünde hayatını kaybetti.
Edinilen bilgilere göre, olay Sandıklı ilçesinde bir otelde meydana geldi. Tatil için Kocaeli’nden, Sandıklı’daki bir otele geldiği belirtilen Celal Yılmaz (61) isimli yaşlı adamın akşam saatlerinde yüzmek için otelin havuzuna girdiği kaydedildi. Yılmaz’ın yüzdüğü havuzda kısa bir süre sonra hareketsiz olduğunu gören arkadaşlarının durumdan şüphelenerek otel görevlilerine ve 112 Acil Servis ekiplerine haber verdikleri aktarıldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Yılmaz’ın öldüğü belirlenirken, yaşlı adamın polis tarafından yapılan incelemelerin ardından cansız bedeninin havuzdan çıkartılarak otopsi yapılmak üzere Sandıklı ilçe Devlet Hastanesi morguna kaldırıldığı bildirildi.
Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, Yılmaz’ın kesin ölüm nedeninin yapılacak otopsinin ardından belirleneceği öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.