Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yürürken yola düşen gencin yardımına vatandaşlar koştu

Tekirdağ’ın Çorlu İlçesinde kaldırımda yürüdüğü sırada aniden yola yığılan gencin yardımına önce vatandaşlar, ardından da sağlık ekipleri koştu.Edinilen bilgilere göre olay, Çorlu’da Kumyol Caddesi Aslan Sokak üzerinde meydana...

Haber Giriş Tarihi: 09.08.2016 17:54
Haber Güncellenme Tarihi: 09.08.2016 17:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yürürken yola düşen gencin yardımına vatandaşlar koştu
Tekirdağ’ın Çorlu İlçesinde kaldırımda yürüdüğü sırada aniden yola yığılan gencin yardımına önce vatandaşlar, ardından da sağlık ekipleri koştu.
Edinilen bilgilere göre olay, Çorlu’da Kumyol Caddesi Aslan Sokak üzerinde meydana geldi. Kaldırımda yürüdüğü sırada aniden yere yığılan bir genç, yolda yürüyen bir kadına da çarparak yola düştü.
Yere yığılan gencin yardımına koşan vatandaşlar, kendine getirme konusunda başarılı olamayınca sağlık ekiplerinden yardım istedi. Kısa sürede olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından genci ambulansa alarak Çotlı Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırdı.
Kaldırımda yürürken yığılıp kalan gencin, sentetik uyuşturucu kullanmış olabileceği ve bunun etkisiyle kendinden geçtiği ileri sürüldü. Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma sürdürülüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.