Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yurtlar bölgesinde polis denetimleri arttı

Afyonkarahisar’da üniversiteli öğrencilerin yoğunlukta olduğu ve “yurtlar bölgesi” olarak adlandırılan Erenler Mahallesinde polis tarafından yapılan denetimlerin arttığı belirtildi.Kentin en hareketli mahallerinden birisi konumuna gelen...

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2016 13:17
Haber Güncellenme Tarihi: 11.10.2016 13:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Afyonkarahisar’da üniversiteli öğrencilerin yoğunlukta olduğu ve “yurtlar bölgesi” olarak adlandırılan Erenler Mahallesinde polis tarafından yapılan denetimlerin arttığı belirtildi.
Kentin en hareketli mahallerinden birisi konumuna gelen bölgede özellikle asayiş olaylarının artması üzerine polis tarafından denetimlerin arttırıldığı kaydedildi. Dün gece geç saatlerde yapılan denetimler sonucunda mahallenin girişlerinde trafik ekipleri tarafından yapılan kontrollerde durdurulan çok sayıda araçtan 25’ine işlem yapıldığı ve yaklaşık 3 bin TL trafik cezası kesildiği kaydedildi. Trafik ekiplerinin yanı sıra İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri de bölgede devriye gezere denetim yaptılar.
Erenler Mahallesi ile ilgili Afyonkarahisar Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:
“2016-2017 Eğitim ve öğretim döneminin başlamasıyla birlikte Erenler Yurtlar bölgesinde İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı asayiş ve trafik ekiplerince 24 saat esasına göre yapılan uygulamaları ve kontrollere devam edilmektedir. 1-10 Ekim 2016 tarihleri arasında toplam 384 adet şahıs ve 58 adet araç kontrol edilmiştir. Ayrıca 2016 yılı içerisinde kişilere karşı işlenen toplam 87 adli suç meydana gelmiş, olayın failleri hakkında gerekli adli işlemler yapılmıştır. İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı asayiş ve trafik ekiplerince bölge halkının ve öğrencilerin huzur ve güvenliği için 24 saat esasına göre aralıksız önleyici devriye hizmetleri ifa edilmekte olup, yapılan ihbar ve şikayet konuları vakit geçirilmeksizin değerlendirilmektedir.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.