Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yurdakul Duruşmaya Katılmadı

Belediye İş Sendikası Başkanı Nihat Yurdakul’un oğlu Murat Yurdakul, doktor arkadaşını dolandırmaktan yargılanıyor.Belediye-İş Sendikası Genel Başkanı Nihat Yurdakul’un oğlu Murat Yurdakul, Kuşadası’nda doktorluk yapan eski arkadaşı...

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2016 14:04
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2016 14:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Belediye İş Sendikası Başkanı Nihat Yurdakul’un oğlu Murat Yurdakul, doktor arkadaşını dolandırmaktan yargılanıyor.
Belediye-İş Sendikası Genel Başkanı Nihat Yurdakul’un oğlu Murat Yurdakul, Kuşadası’nda doktorluk yapan eski arkadaşı Ahmet Fehimoğlu’nu 150 bin Euro dolandırmak suçundan hakkında dava açıldı. Geçen celse yapılan duruşmaya şehir dışında olduğu için katılamayan sanık Murat Yurdakul, yapılan son duruşmaya da katılmadı. Duruşmada söz alan Ahmet Fehimoğlu’nun avukatları, şüpheli Murat Yurdakul’un duruşmaya getirilmesini ve çapraz sorguya tabi tutulmasını talep ettiler. Yurdakul’un avukatları ise bu talebin reddini istedi. Mahkeme başkanı, daha önce Ordu’da talimatla ifade veren Murat Yurdakul’un gelecek celse SEGBİS sistemiyle yargılamaya katılmasına karar vererek, duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.
DOKTOR FEHİMOĞLU: ”BABASININ HABERİ VAR”
Murat Yurdakul tarafından dolandırıldığı konusunda babası Nihat Yurdakul’un haberi olduğunu iddia eden doktor Ahmet Fehimoğlu, "Murat Yurdakul otel işletmek için ortaklık teklif etti. Bende Kabul ettim. Söylediği hesaba parayı havale ettim. Sonra hisseleri kendi üzerine alıp beni devre dışı bıraktı. Ben kimseden sadaka değil paramı istiyorum. Ayrıca oğlu Murat Yurdakul’un beni dolandırdığından haberi olmadığını açıklayan Nuhat Yurdakul’a belgeleri sunuyorum. Söz verdiği gibi gereğini yapsın. Samimiyetine güvendiğim oğlu yüzünden madden ve manen zor günler geçiriyorum" dedi.
"BELGE SUNSUN GEREĞİNİ YAPAYIM"
Oğlunun doktoru 150 bin Euro dolandırdığı iddialarını savcılık aşamasında değerlendiren Nihat Yurdakul, "Böyle bir durum varsa belgelerle ortaya koysun. Bu devirde kim kime 150 bin Euro borç verir. Elinde tutanak, makbuz varsa ortaya koysun. Koysun ki varsa gereğini ben yapacağım" şeklinde açıklama yapmıştı. Belediye-İş Genel Başkanı Nihat Yurdakul, oğlu hakkında dava açıldıktan sonra sessizliğini koruyor.
SENDİKA CAMİASINDA ŞOK YARATTI
Belediye-İş Sendikası Genel Başkanı Nihat Yurdakul’un oğlu Murat Yurdakul’un dolandırıcılık suçundan yargılanması sendika camiasında da şok yarattı. Halen Kuşadası Davutlar’da Belediye-İş Sendikası’na ait Otel’de 15 bin lira maaşla müdürlük yapan Murat Yurdakul’un, davaya konu olan otel ile ilgili işletme de fiyasko yaşadı. Yurdakul’un kirasını ödeyemediği otel ile ilgili yapılan sözleşme fesh edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.