Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yunus ve Güven Timleri’nden kaçamadılar

Eskişehir’de tartıştıkları şahsı bıçakladığı iddia edilen 3 şüpheli, olay yerine yakın bulunan Yunus ve Güven Timleri tarafından yakalandı.Edinilen bilgiye göre, Hoşnudiye Mahallesi Kızılcıklı Mahmut Pehlivan Caddesi üzerinde 4...

Haber Giriş Tarihi: 28.07.2016 18:39
Haber Güncellenme Tarihi: 28.07.2016 18:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yunus ve Güven Timleri’nden kaçamadılar
Eskişehir’de tartıştıkları şahsı bıçakladığı iddia edilen 3 şüpheli, olay yerine yakın bulunan Yunus ve Güven Timleri tarafından yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, Hoşnudiye Mahallesi Kızılcıklı Mahmut Pehlivan Caddesi üzerinde 4 kişi henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışma aniden büyüyerek kavgaya dönüşmesi sonucu Onur K., tanımadığı 3 kişi tarafından bıçaklandı. Kavga seslerini duyan Yunus ve Güven Timleri, olayın gerçekleştiği yere yöneldiğinde, Onur K.’yı bıçakladığı iddia edilen 3 şüpheli yaklaşık 10 metre kaçtıktan sonra ekipler tarafından kıskıvrak yakalandı. Olaya müdahale eden ekipler, yaralanan Onur K. için 112 Acil Servis ekibi çağırırken, şüpheliler kelepçelenerek ekip aracına bindirildi.
İlk müdahaleyi olay yerinden geçen bir doktor yaptı
Öte yandan belden aşağısından bıçaklanan ve aşırı kan kaybeden Onur K.’ya, sağlık ekipleri gelene kadar çevreden geçen bir doktor müdahale etti. Ambulans ile Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan Onur K.’nın hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenilirken, şüpheliler ifadeleri alınmak üzere polis merkezi amirliğine götürüldü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.