Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yunanistan’a kaçmaya çalışan FETÖ şüphelisinin çantasından not çıktı

FETÖ/PDY terör örgütü kapsamında yürütülen soruşturma kapsamında meslekten ihraç edilen 2 kadın doktor, yasadışı yollardan Yunanistan’a gitmek üzereyken Edirne’de yakalandı. FETÖ şüphelisinin çantasından, "Türkiye’de 100 bin...

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2016 16:44
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2016 16:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
FETÖ/PDY terör örgütü kapsamında yürütülen soruşturma kapsamında meslekten ihraç edilen 2 kadın doktor, yasadışı yollardan Yunanistan’a gitmek üzereyken Edirne’de yakalandı. FETÖ şüphelisinin çantasından, "Türkiye’de 100 bin kişi işten atıldı. Türkiye’de durum çok karışık olduğu için güvenli bir ülke değil" yazılı not çıktı.
Edinilen bilgiye göre, Ankara’da görevliyken haklarında meslekten ihraç kararı verilen 2 kadın doktor irtibat kurdukları şahıslar aracılığıyla illegal yollardan Yunanistan’a geçiş yapmak için Edirne’ye geldi. Kadınların illegal yollardan Yunanistan’a geçecekleri bilgisini alan polis, F.D ve B.E isimli bayanları kaldıkları otelde takibe aldı. İki erkek şahsın otele gelerek F.D ve B.E isimli kadını sorması üzere yapılan kimlik kontrollerinde M.B ve E.B’yi de gözaltına alan polis, şüphelilerin üstlerini aradı.
Şüpheli B.E’nin üstünde biri iptal edilmiş 2 pasaport, kredi kartları, sim kart, 4 bin 985 ABD doları, bin 750 Euro, 110 TL para, çizgisiz kağıt üzerine İngilizce yazılmış "Türkiye’de 100 bin kişi işten atıldı. Türkiye’de durum çok karışık olduğu için güvenli bir ülke değil" yazılı nota rastlanırken F.D isimli şahsın üstünden ise birisi iptal edilmiş 2 pasaport, 3 bin Euro, 35 TL, flash bellek, sim kart çıktı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.