Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yük İndirdiği Asansöre Ayağını Kaptırdı

Beyoğlu Kasımpaşa’da bir kasap dükkanında yük asansörüyle malzeme indiren adamın ayağı asansör ile kat arasına sıkıştı. Acı içerisinde kıvranan adam, iş arkadaşları ve itfaiye ekiplerinin yardımıyla kurtarılarak, ambulansla hastaneye...

Haber Giriş Tarihi: 16.06.2016 12:56
Haber Güncellenme Tarihi: 16.06.2016 12:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beyoğlu Kasımpaşa’da bir kasap dükkanında yük asansörüyle malzeme indiren adamın ayağı asansör ile kat arasına sıkıştı. Acı içerisinde kıvranan adam, iş arkadaşları ve itfaiye ekiplerinin yardımıyla kurtarılarak, ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Olay, saat 11.30 sıralarında Beyoğlu Kasımpaşa Cami Kebir Mahallesi Bülent Demir Caddesi üzerindeki bir kasap dükkanında yaşandı. İddiaya göre, kasap dükkanında çalışan Ahmet Sever (53), malzeme indirmek için yük asansörüne bindi. Bir süre sonra asansör ile aşağıya inmeye başlayan Sever kata ulaştı. Ulaşmasının ardından Sever malzemeleri indireceği esnada asansör bir anda hareket etmeye başladı. Asansörün hareket etmesi nedeniyle adamın ayağı asansör ile kat arasında sıkıştı. Sever’in bağırışlarını duyan çalışanların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Ekipler olay yerine ulaşmaya çalıştığı sırada çalışanlar Sever’i kurtarmaya çalıştı. Bir süre sonra adamın ayağını asansörden kurtarıldı ancak yaralandığı için aşağıya inemedi.
Olay yerine gelen itfaiye ekipleri Sever’i indirmek için ilk olarak merdiven denedi. Ancak yaralı olduğu için inmeyi başaramayan Sever kısa süreli çalışmanın ardından ekiplerin yardımıyla indirildi. Sağlık ekipleri tarafından tekerlekli sandalyeye koyulan Sever, sedyeyle ambulansla götürülerek tedavi edilmek üzere Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.