Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yozgat’ta İftar İçin Yemek Pişirmeye Çalışan Yaşlı Adamın Evi Yandı

Yozgat’ta yalnız yaşayan yaşlı adam iftar için evinin bahçesinde yemek pişirmek isterken, evinin yanmasına sebep oldu.Yozgat Köseoğlu Mahallesinde yalnız yaşayan 75 yaşındaki Şevket Gaylesiz, evinin bahçesindeki ocakta yemek pişirirken...

Haber Giriş Tarihi: 16.06.2016 16:38
Haber Güncellenme Tarihi: 16.06.2016 16:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yozgat’ta yalnız yaşayan yaşlı adam iftar için evinin bahçesinde yemek pişirmek isterken, evinin yanmasına sebep oldu.
Yozgat Köseoğlu Mahallesinde yalnız yaşayan 75 yaşındaki Şevket Gaylesiz, evinin bahçesindeki ocakta yemek pişirirken namaz kılmak için içeri girdi. Bu sırada ocağın yanındaki odunlarla diğer plastik malzemelerin tutuşmasıyla alevler etrafı sardı. Yangını gören mahalle halkının durumu itfaiyeye bildirmesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Uzun uğraşlar sonrası yangın söndürüldü.
Bahçesindeki odunluk ve evinin bir kısmı yanan yaşlı adam, iftar için bahçedeki ocakta yemek pişirdiğini belirterek, “Ocaktaki odunun yanması sonucu alevler kenardaki odunlara sıçramış, dışarı çıktığımda alevler ve dumanlar etrafı sarmıştı. Yangını gören çocuklar itfaiyeye bildirmiş, itfaiye geldi” dedi.
Yangını itfaiyeye bildiren öğrenci, “Yangını görünce itfaiyeye bildirdim. İki itfaiye geldi ve yangını söndürüyor” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.