Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yozgat’ta 105 Bin Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi

Yozgat polisinin yaptığı operasyonda bir TIR’da yapılan aramada patates çuvallarının altına saklanmış 105 bin paket kaçak sigara ele geçirdi.Yozgat Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri,...

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2015 16:16
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2015 16:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yozgat’ta 105 Bin Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi
Yozgat polisinin yaptığı operasyonda bir TIR’da yapılan aramada patates çuvallarının altına saklanmış 105 bin paket kaçak sigara ele geçirdi.
Yozgat Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Sivas yönünden Ankara istikametine gitmekte olan ’34’ plakalı bir TIR’ı durdurdu. TIR’da yapılan aramalarda patates çuvalları altına gizlenmiş 105 bin paket kaçak sigara ele geçirildi. Sigaralara el konurken, olayla ilgili olarak S.Ç., V.T. ve G.T. isimli şüpheliler gözaltına alındı. Emniyette ifadeleri alınan zanlılar çıkarıldıkları mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Yozgat Emniyet Müdürü Saim Akpınar tarafından yapılan yazılı açıklamada, “2015 yılı Ocak ayından günümüze kadar yapılan çalışmalar neticesinde; Yozgat Emniyet Müdürlüğümüz Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce 31 sigara kaçakçılığı olayında 248 bin 329 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirilmiş, 55 şüpheli yakalanarak adli mercilere intikal ettirilmiştir. 2015 yılı ilk beş ayında ele geçirilen kaçak sigaraların vergi miktarı yaklaşık 1 milyon 489 bin 970 TL’dir” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.