Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yönetici ile tartışan kapıcı oturduğu evi yaktı

Adana’da, görev yaptığı sitenin yönetimi ile tartışan kapıcı, oturduğu evi yaktı. Havuz görevlisinin kapıcının havuza bir şeyler döktüğünü söylemesi üzerine ise havuz suyundan numune alınarak Adana İl Sağlık Müdürlüğü’ne...

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2016 15:08
Haber Güncellenme Tarihi: 09.07.2016 15:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adana’da, görev yaptığı sitenin yönetimi ile tartışan kapıcı, oturduğu evi yaktı. Havuz görevlisinin kapıcının havuza bir şeyler döktüğünü söylemesi üzerine ise havuz suyundan numune alınarak Adana İl Sağlık Müdürlüğü’ne gönderildi.
Olay, Seyhan ilçesi Pınar Mahallesi 74144 sokakta bulunan lüks bir sitede meydana geldi. İddiaya göre, kapıcı Barış Kayhan ile site yönetimi arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine oldukça sinirlenen Barış Kayhan, eşi Yüksel Kayhan’ı ve iki çocuğunu evden çıkararak ikamet ettiği kapıcı dairesini yaktı. Apartman sakinleri büyük şok yaşarken, Kayhan olay yerinden kaçtı.
EVDE MAHSUR KALDILAR
İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Polis çevre güvenliği alırken, itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Ekipler, yangını yaklaşık yarım saatte yangını söndürdü. Ancak dumanların apartman boşluğunu kaplaması nedeniyle bir çok kişi evde mahsur kaldı. Yangın merdiveninin içten yapılması nedeniyle kullanamayan vatandaşlar, itfaiye merdiven ile kurtarıldı.
KAVGA ÇIKTI, POLİS AYIRDI
Olayın ardından siteye gelen Barış Kayhan’ın akrabaları ile apartman sakinleri arasında kavga çıktı. İki tarafın birbirini darp ettiği kavgayı polis ayırdı. Apartman sakinlerinin şikayetçi olması üzerine Barış Kayhan’ın akrabası Ahmet Irmak, gözaltına alınarak Adana Adli Tıp Birimi’nde alınan sağlık raporunun ardından Bağlar Polis Merkezi’ne götürüldü.
HAVUZA ZEHİR DÖKTÜ İDDİASI
Sitede bulunan havuz görevlisi, kapıcı Barış Kayhan’ın suya bir şeyler döktüğünü iddia etti. Havuz görevlisi, Kayhan’ı engellemeye çalıştığını, ancak başarılı olamadığını belirtti. Bunun üzerine havuz kullanıma kapatıldı. Apartman yönetimi, havuz suyundan alınan numuneyi Adana İl Sağlık Müdürlüğü’ne gönderdi.
Apartman sakinleri kapıcı Barış Kayhan’dan şikayetçi oldu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.