Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yolun karşısına geçmek isterken motosikletin altında kaldı

Bursa’nın İznik ilçesinde, ağabeyinin elini bırakıp, koşarak yolun karşısına geçmeye çalışan küçük çocuk, su servisi yapan elektrikli motosikletin altında kaldı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.Kaza, Atatürk Caddesi’nde...

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2018 15:49
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2018 17:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yolun karşısına geçmek isterken motosikletin altında kaldı

Bursa’nın İznik ilçesinde, ağabeyinin elini bırakıp, koşarak yolun karşısına geçmeye çalışan küçük çocuk, su servisi yapan elektrikli motosikletin altında kaldı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, Atatürk Caddesi’nde meydana geldi. Annesi ve ağabeyi ile birlikte şehir içi yolcu minibüsünden inen Göktuğ Bozdağ (4), hep birlikte karşıdan karşıya geçmek isterken, ağabeyinin elini bırakarak koşmaya başladı. Soluna bakmayan minik Bozdağ, aynı istikametten gelmekte olan B.D’nin kullandığı su taşıyan elektrikli motosikletin altında kaldı. Küçük çocuk, çevredeki vatandaşların yardımı ile sıkıştığı yerden çıkarıldı. Annesinin kucağına aldığı Bozdağ, yine vatandaşların yardımı ile bir kamyonete bindirilip İznik Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Bozdağ, acil servisteki ilk tedavisinin ardından Bursa’ya sevk edildi. Kaza anı ise güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.