Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yoldan Çıkan Minibüs 6 Metrelik Boşluğa Düştü

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde bir pazarcı minibüsü, çamurlu yolda kayarak yaklaşık 6 metre yükseklikten boşluğa düştü, meydana gelen kazada sürücü yara almadan kurtuldu.Edinilen bilgiye göre, olay Kütahya’nın Tavşanlı ilçesi...

Haber Giriş Tarihi: 11.04.2016 15:46
Haber Güncellenme Tarihi: 11.04.2016 15:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yoldan Çıkan Minibüs 6 Metrelik Boşluğa Düştü
Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde bir pazarcı minibüsü, çamurlu yolda kayarak yaklaşık 6 metre yükseklikten boşluğa düştü, meydana gelen kazada sürücü yara almadan kurtuldu.
Edinilen bilgiye göre, olay Kütahya’nın Tavşanlı ilçesi Kavaklı Mahallesi Moymul Mezarlığı yanında meydana geldi. İddiaya göre, Ragıp Demirel idaresindeki 43 DF 809 plakalı minibüs dik rampanın bulunduğu yolda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarında bulunan 4 katlı apartmanın ikinci katına çarparak yaklaşık 6 metre yükseklikten boşluğa düştü. Kazada minibüs sürücüsü Ragıp Demirel yara almadan kurtuldu.
Sabah saat 06.15 sıralarında meydana gelen kazada büyük bir gürültüyle uykularından uyanan apartman sakinleri büyük panik yaşadı. Bir apartman sakini ise “Gürültüyü duyunca deprem oluyor zannettik, sonra yardıma koştuk. Şükür ki kimsenin burnu bile kanamadı” ifadelerini kullandı.
Minibüsten kendi imkanları ile çıktığını söyleyen sürücü Ragıp Demirel ; “Yukarıdan geliyordum, frene bastıkça araç kaymaya başladı. Önüme çıkan park halindeki otomobile vurmamak için direksiyonu çevirdiğimde aşağı uçtum. Keşke otomobile vursaydım da düşmeseydim” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.