Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yolda yürüyen kadını taciz eden şüpheli tutuklandı

Bilecik’in Osmaneli ilçesinde yolda yürüyen kadını sözlü ve elle taciz ettiği iddiasıyla vatandaşlar tarafından yakalanan şüpheli, çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.İddiaya göre; İ.C.Ç., Haceloğlu mahallesi Atatürk caddesinde...

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2016 10:45
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2016 10:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bilecik’in Osmaneli ilçesinde yolda yürüyen kadını sözlü ve elle taciz ettiği iddiasıyla vatandaşlar tarafından yakalanan şüpheli, çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.
İddiaya göre; İ.C.Ç., Haceloğlu mahallesi Atatürk caddesinde bulunan bir markete alış veriş için giden ismi açıklanmayan bir kadına iki kez çarpma bahanesiyle yaklaşarak taciz etti. Marketten çıktıktan sonra da kadını bir süre takip edip evine yaklaştığı sırada arkasından sarılarak elle tacizde bulunan şüpheli, mağdurenin bağırması üzerine yakındaki kahvehanede bulunan vatandaşlar tarafından yakalandı. Mahalle sakinleri, Emniyet Müdürlüğü’nü arayarak olay yerine gelen polis ekiplerine İ.C.Ç. isimli şüpheliyi teslim ettiler.
Polis merkezindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen ve 28 yaşında olduğu öğrenilen İ.C.Ç., çıkarıldığı mahkemece cinsel taciz suçundan tutuklandı ve Bilecik M tipi Ceza evine sevk edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.