Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yolda bulduğu parayı sahibine teslim etti

Çorum’un Sungurlu ilçesinde, yolda bulduğu paranın sahibini ulaşabilmek için belediye’ye giden emekli imam, parasını kaybeden kişiyle zabıta müdürlüğü’nde karşılaşınca anons yapılmasına gerek kalmadı.Sungurlu’da meydana gelen...

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2017 14:24
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2017 14:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yolda bulduğu parayı sahibine teslim etti

Çorum’un Sungurlu ilçesinde, yolda bulduğu paranın sahibini ulaşabilmek için belediye’ye giden emekli imam, parasını kaybeden kişiyle zabıta müdürlüğü’nde karşılaşınca anons yapılmasına gerek kalmadı.

Sungurlu’da meydana gelen ilginç olayda, Perşembe pazarında bir miktar para bulan emekli imam Paşa Dertlioğlu, belediye zabıta Müdürlüğüne giderek bulduğu paranın sahibine ulaştırmak için ilan verilmesini söyledi. Zabıta memurları kayıp para hakkında Dertlioğlu’ndan bilgi aldığı esnada zabıta müdürlüğüne gelen Şahin Özçelik isimli vatandaşda yolda 750 lira parasını kaybettiğini belirterek kayıp paranın bulunması için ilan verdirmek istediğini söyledi. Zabıtaların kaybettiği para miktarı ve bölge hakkında bilgi aldığı Özçelik’in parayı kaybeden kişi olduğu anlaşılınca anons verilmeden para Şahin Özçelik’e teslim edildi.

Parayı bulduğunda sahibine ulaştırmak için biran bile tereddüt ermediğini söyleyen Paşa Dertlioğlu; ’’Yolda yürürken kenarda bir miktar para olduğunu fark ettim. Sahibini bulmak için etrafıma baktığımda kimseyi göremeyince zabıta müdürlüğüne giderek durumu izah ettiğim esnada Şahin Özçelik bey içeriye girip parasını kaybettiğini söyleyince şaşırdım. Sonuçta bu para bir yetimin ekmek parası da olabilirdi. Ben insanlık görevimi yerine getirdim, sahibi bulunduğu için mutluyum.’’ şeklinde konuştu.

Şahin Özçelik ise duyarlı davranışından dolayı Paşa Dertlioğlu’na teşekkür ederek kaybettiği parasını teslim aldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.