Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yolcu dolu tren alev aldı, faciadan dönüldü

İzmir’de, Menemen-Soma seferini yapan yolcu treninin lokomotifinde çıkan yangın korku dolu anlar yaşatırken, faciadan dönüldü.Edinilen bilgiye göre, yangın Menemen-Soma seferini yapan yolcu treninde çıktı. Trenin lokomotifi, Menemen ilçesi...

Haber Giriş Tarihi: 22.07.2016 22:15
Haber Güncellenme Tarihi: 22.07.2016 22:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmir’de, Menemen-Soma seferini yapan yolcu treninin lokomotifinde çıkan yangın korku dolu anlar yaşatırken, faciadan dönüldü.
Edinilen bilgiye göre, yangın Menemen-Soma seferini yapan yolcu treninde çıktı. Trenin lokomotifi, Menemen ilçesi Ayvacık istasyonunda durduğu anda yakıttan kaynaklandığı düşünülen nedenle aniden alev aldı. Yangını fark eden trenin makinisti hemen lokomotifi durdurarak durumu itfaiyeye ve 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi. Bu arada, yolcuların bir kısmı da tahliye edilerek güvenli bölgeye alındı.
Yolcular dehşeti yaşadı
Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, hemen yangına müdahale etti. Büyük paniğe neden olan yangın, dakikalar sonra güçlükle kontrol altına alınabildi. Görevliler tarafından bölgeye ise bir lokomotif yönlendirdi. Lokomotifle hazır halen gelen tren, yolcularla birlikte yoluna devam etti.
Yangınla ilgili soruşturma başladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.