Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yola Düşen Stepne Kaza Getirdi: 2 Yaralı

Kocaeli de eski model bir aracın yola düşen stepnesi, aracın takla atarak kaza yapmasına sebep oldu. Kazada aracı kullanan yaşlı çift yaralandı.Kaza D-100 Karayolu’nun İzmit Kuruçeşme mevkiinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, eski cezaevi...

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2016 22:04
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2016 22:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yola Düşen Stepne Kaza Getirdi: 2 Yaralı
Kocaeli de eski model bir aracın yola düşen stepnesi, aracın takla atarak kaza yapmasına sebep oldu. Kazada aracı kullanan yaşlı çift yaralandı.
Kaza D-100 Karayolu’nun İzmit Kuruçeşme mevkiinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, eski cezaevi mevkiinde meydana gelen kazada Hasan Durak yönetimindeki 41 LC 723 plakalı eski model aracın stepne olarak adlandırılan yedek lastiğinin yola düştüğü iddia edildi. Yola düşen stepnenin aracın altına girmesi üzerine 41 LC 723 plakalı araç önce takla atarak Fuat Katkay yönetimindeki 11 EC 606 plakalı araca çarptı, daha sonra da orta refüjün üzerine çıkarak durabildi.
YARALILARIN HAYATİ TEHLİKESİ YOK
Kazayı gören vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekibi sevk edildi. Kaza yerine hızla gelen itfaiye ekipleri, aracın içerisinde sıkışan kimsenin olmadığını belirledi. 112 Acil Sağlık ekipleri 41 LC 723 plakalı aracın sürücüsü Hasan Durak ve eşi Nigar Durak’a olay yerinde ilk müdahalelerini yaptıktan sonra ambulans ile SEKA Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Yaralıların hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi. Kaza nedeniyle D-100 Karayolu İstanbul istikametinde trafik bir süre kontrollü olarak sağlanırken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.