Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yol verme meselesi yüzünden çıkan kavgada kan aktı: 2 yaralı

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde yol verme meselesi yüzünden çıkan kavgada iki kişi bıçaklanarak yaralandı.Edinilen bilgiye göre, olay, Gebze İnönü Mahallesi Terminal Caddesi üzerinde bulunan bir işyeri önünde meydana geldi. İddiaya göre,...

Haber Giriş Tarihi: 11.07.2016 14:16
Haber Güncellenme Tarihi: 11.07.2016 14:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kocaeli’nin Gebze ilçesinde yol verme meselesi yüzünden çıkan kavgada iki kişi bıçaklanarak yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, olay, Gebze İnönü Mahallesi Terminal Caddesi üzerinde bulunan bir işyeri önünde meydana geldi. İddiaya göre, yol verme meseli yüzden çıkan kavgada Gebze Harem minibüsü şoförü olan ve henüz ismi öğrenilemeyen bir kişi, iş yerinde çalıştıkları söylenen Refaettin Ç.(42) ve İsmail Y.(42) ile yol verme meselesi yüzünden tartışmaya başlandı. Tartışma biranda kavgaya dönüşürken, Gebze Harem minibüsü şoförü eline aldığı bıçakla Refaettin Ç.’yi boğazından, olaya müdahale eden İsmail Y.’yi ise elinden yaraladı. Kavgayı sonrasında çevredeki vatandaşlar hemen polis ve 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi.
İhbar üzerine hemen olay yerine gelen polis ekipleri çevre güvenliği alırken, 112 Acil Servis ekipleri yaralılara yapmış olduğu ilk müdahalenin ardından yaralı şahısları ambulans ile Fatih Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Öte yandan, yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı bildirilirken, polis olaya karışan şahsı yakalamak için geniş çaplı soruşturma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.