Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yol Verme Kavgası Ölümle Bitti

Gaziantep’te motosikletli 3 kişinin silahlı kavgasında bir Suriyeli hayatını kaybetti.İddiaya göre, Gaziantep’in Sadıklı Caddesi üzerinde karşılaşan Baran C., Serhat B. ile Murat T. yol verme nedeniyle tartışmaya başladı. Kavgada yakını...

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2016 11:53
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2016 11:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantep’te motosikletli 3 kişinin silahlı kavgasında bir Suriyeli hayatını kaybetti.
İddiaya göre, Gaziantep’in Sadıklı Caddesi üzerinde karşılaşan Baran C., Serhat B. ile Murat T. yol verme nedeniyle tartışmaya başladı. Kavgada yakını Murat T.’yi gören Suriyeli Feves Şeyh, kavgayı aralamak isterken göğsüne ve ayağına isabet eden kurşunla ağır yaralandı. Olay yerine gönderilen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Feves, Şehitkamil Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis, olayın ardından kavgaya karışan Baran Ç., Serhat B. ile Murat K.’yı gözaltına aldı. Fevez, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Feves’in cenazesi otopsi yapılmak üzere Gaziantep Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.
GERİYE KIZIYLA FOTOĞRAFI KALDI
Olayın ardından Adli Tıp Kurumu önüne gelen Suriyeli Feves’in yakınları, feryat edip, sinir krizleri geçirdi. Yakınını kavgadan uzaklaştırmak için kavgaya karışan Feves’ten geriye ise 20 gün önce 6 yaşına giren kızı Ruksina ile birlikte çekilmiş fotoğrafı kaldı. Suriye’den 4 yıl önce geldiği belirlenen ve 3 çocuk babası olduğu öğrenilen Faves’in cenazesinin ise işlemlerin tamamlanmasının ardından defnedilmek üzere Şanlıurfa’nın Birecik ilçesine bağlı Çoban Mahallesi’ne gönderileceği bildirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.