Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yol Kenarında Yürüyen Yayaya Çarpma Anı Kamerada

Zonguldak’ta önceki gece M.T.’nin kullandığı aracın 38 yaşındaki Serkan Sarı’ya çarparak ölümüne sebep olduğu kaza, güvenlik kameralarına yansıdı.Edinilen bilgiye göre, önceki gece 02.40 sıralarında meydana gelen kazada yaya olarak...

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2016 14:29
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2016 14:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Zonguldak’ta önceki gece M.T.’nin kullandığı aracın 38 yaşındaki Serkan Sarı’ya çarparak ölümüne sebep olduğu kaza, güvenlik kameralarına yansıdı.
Edinilen bilgiye göre, önceki gece 02.40 sıralarında meydana gelen kazada yaya olarak ilerlediği sırada aracın çarptığı 38 yaşındaki Serkan Sarı, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.
Zonguldak Belediyesi 100. Şehirlerarası Terminali’nin bulunduğu kavşakta meydana gelen kazada, M.T.’nin kullandığı 67 EC 588 plakalı araç, yolun kenarında yürüyen Serkan Sarı’ya çarptı.
Başından darbe aldığı öğrenilen Sarı’ya çarpma anı ise MOBESE kamerasına saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde bir arkadaşı ile kavşaktan yolun karşısına geçen Sarı’ya, bir süre ilerledikten sonra bir aracın çarptığı görülüyor. Görüntülerde aracın durmayarak olay yerinden uzaklaştığı yer alıyor.
Sürücü M.T. ise olaydan birkaç saat sonra yakalanarak gözaltına alınmış, çıkarıldığı nöbetçe mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.