Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yıldız Teknik Üniversitesi’nden darbe girişimine ilişkin basın açıklaması

Yıldız Teknik Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada, "Malum terör örgütü tarafından düzenlenen darbe girişimini ve şeref yoksunu darbeci bozuntularını Yıldız Teknik Üniversitesi olarak şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz" denildi.Yıldız...

Haber Giriş Tarihi: 16.07.2016 05:08
Haber Güncellenme Tarihi: 16.07.2016 05:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yıldız Teknik Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada, "Malum terör örgütü tarafından düzenlenen darbe girişimini ve şeref yoksunu darbeci bozuntularını Yıldız Teknik Üniversitesi olarak şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz" denildi.
Yıldız Teknik Üniversitesi tarafından darbe girişimine ilişkin resmi internet sitesinden bir basın açıklaması yapıldı. Açıklamada, "Bu akşam yaşadığımız ve malum terör örgütü tarafından düzenlenen darbe girişimini ve şeref yoksunu darbeci bozuntularını Yıldız Teknik Üniversitesi olarak şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz" denildi.
Açıklamada, "Ülkemizin birlik ve beraberliğini tehdit eden ve sadece kendi ajandasına hizmet eden bu vatan hainlerinin tüm çabaları, Türk Milletinin sağlam iradesi karşısında bertaraf olacaktır. Konunun esası, Türkiye Cumhuriyeti’nin varlığına, bütünlüğüne ve birliğine kasteden malum yapı tarafından bir kez daha tekrarlanan hain, sinsi ve şerefsizce bir girişimdir. Fitne, zulüm ve kanla beslenen bu zihniyet, Türkiye’yi çatışma ortamına sürüklemek istemekte; demokrasiyi, refah arayışını ve toplumsal barışı yok etmeye çalışmaktadır. Kendi halkına silah sıkacak kadar gözü dönmüş vatanı ve kıblesi belli olmayan bu hainlerin hesap verme zamanı gelmiştir. Ulusumuzun, malum yapı tarafından yürütülen bu hain saldırıya Cumhuriyetin değerlerini temel alarak ve koruyarak karşı koyacağından kimsenin kuşkusu olmamalıdır" ifadeleri kullanıldı.
Açıklamanın sonuç kısmında, "Büyük Türk Milleti tarihten gelen onurlu duruşunu bir kez daha gösterecek, sokaklarda kenetlenerek ve tüm değerlerine sahip çıkarak terör örgütü destekli bu darbe girişimine en büyük tokadı atacaktır" ifadelerine yer verildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.