Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yılan korkusu bir mahalleyi yakacaktı

Antalya’nın Aksu ilçesinde bir kadın evinin yakınında gördüğü yılan nedeniyle ile kurumuş otları yakmak istedi. Kısa sürede büyüyen ve evlerin etrafını saran alevler, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.Olay Aksu ilçesi Güzelyurt...

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2018 14:58
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2018 14:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yılan korkusu bir mahalleyi yakacaktı

Antalya’nın Aksu ilçesinde bir kadın evinin yakınında gördüğü yılan nedeniyle ile kurumuş otları yakmak istedi. Kısa sürede büyüyen ve evlerin etrafını saran alevler, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Olay Aksu ilçesi Güzelyurt Mahallesi 217 Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, G.D. isimli kadın evinin yakınında bulunan kurumuş otların arasında yılan gördü. Yılanların evine geleceğini düşünen kadın otları kontrollü şekilde yakmak istedi. Rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangın kontrolden çıktı. Evlerin etrafını saran yangını söndürmek için mahalleli seferber oldu.

Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürdü. Polis ekipleri ise mahalle sakinlerinin şikayeti üzerine yangını çıkardığı iddia edilen G.D.’yi, gözaltına aldı. Polis merkezine götürülen kadının suçlamaları kabul etmediği öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.