Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yıkımını Yaptığı Binanın Altında Kalan Kepçe Operatörü Öldü

Bahçelievler’de bir binanın yıkımı sırasında beton bloğunun altında kalan kepçe operatörü hayatını kaybetti.Olay, saat 18.00 sıralarında Bahçelievler Soğanlı Mahallesi Misket Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, Vezir Işık’ın...

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2015 23:25
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2015 23:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bahçelievler’de bir binanın yıkımı sırasında beton bloğunun altında kalan kepçe operatörü hayatını kaybetti.
Olay, saat 18.00 sıralarında Bahçelievler Soğanlı Mahallesi Misket Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, Vezir Işık’ın (45) kullandığı kepçenin kabini, 5 katlı boş bir binanın yıkımı sırasında beton bloklarının altında kaldı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiyenin yaklaşık bir saat süren çalışması sonucu sıkıştığı yerden çıkarılan Işık’ın hayatını kaybettiği tespit edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Işık’ın cansız bedeni Adli Tıp Kurumu’na kaldırılırken, polis olaya ilişkin soruşturma başlattı.
Olaya tanık olan Nusret Yıldız, “Bina 5 katlıydı. Operatör ön taraftan girmiş arkadaki duvarları indirmemiş. O da toptan çekince adamın üzerine geliyor. Adam hiç sağa ve sola kaçamıyor. Gören herkes kaçmış buradan. Adam canlıymış ama çıkarılamayınca adam nefesini vermiş” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.