Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeraltı Dünyasının Ünlü İsmi Hünkar Karataş’ın Yakalanma Anı Kameralara Yansıdı

Tedavi için getirildiği hastaneden silahlı şahısların yardımıyla kaçırılan yeraltı dünyasının ünlü isimlerinden Hünkar Karataş, dün gece Asayiş Şube ekiplerine düzenlenen operasyonla yakalandı. Karataş’ın yakalanma anı, polis...

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2016 15:20
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2016 15:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tedavi için getirildiği hastaneden silahlı şahısların yardımıyla kaçırılan yeraltı dünyasının ünlü isimlerinden Hünkar Karataş, dün gece Asayiş Şube ekiplerine düzenlenen operasyonla yakalandı. Karataş’ın yakalanma anı, polis kamerasına da saniye saniye yansıdı.
Kaldığı Metris Cezaevi’nden tedavi amacıyla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde getirildiği sırada jandarmanın elinden silahlı kişilerce kaçırılan yeraltı dünyasının tanınmış isimlerinden Hünkar Karataş, Asayiş Şube Gasp Büro Amirliği ekiplerince Beyoğlu Sütlüce’de düzenlenen operasyonla yakalanmıştı. Karataş’ın yakalanma anına ilişkin görüntüler de ortaya çıktı. Polis kamerasına yansıyan görüntülerde ekipler bir eve baskın düzenliyor. Silahını çeken bir polis memuru, evin önünde Karataş’ın teslim olmasına yönelik uyarılarda bulunuyor. Bir süre sonra eve giren ekipler, Karataş’ı gözaltına alıyor.
Karataş’ın saklandığı evde yapılan aramada ise polis yelekleri, tabancalar, bir miktar uyuşturucu, kelepçe ve polis rozetleri ele geçirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.