Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yer yolu denediler, bakkalı soyamadılar

Tekirdağ Malkara’da bir bakkala girmek için her yolu deneyen hırsızlar, kapıyı açamayınca olay yerinden eli boş ayrıldı.Olay, Hacıevhat Mahallesi Şehit Temizer Caddesi üzerindeki bir bakkalda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, gece geç...

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2016 12:14
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2016 12:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tekirdağ Malkara’da bir bakkala girmek için her yolu deneyen hırsızlar, kapıyı açamayınca olay yerinden eli boş ayrıldı.
Olay, Hacıevhat Mahallesi Şehit Temizer Caddesi üzerindeki bir bakkalda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, gece geç saatlerde bakkala gelen hırsızlar, dükkanın kapısını levye ile aralamaya çalıştı. Kapıya bir hayli zarar veren hırsızlar, içeri giremeyince olay yerinden kaçtı.
Sabahın erken saatlerinde iş yerini açmaya gelen esnaf Taşkın Çakal, kapıya zarar verildiğini görünce şok oldu. Çakal’ın ihbarıyla olay yerine gelen polis ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alarak olayla ilgili çalışma başlattı.
Yaşadığı olay sonrası üzüntü duyduğunu ifade eden iş yeri sahibi Taşkın Çakal, "Sabah iş yerinin kapısını açmak üzereyken zorlamayla büyük hasar gördüğünü fark ettim. İçeriye girdiğimde tek sevincim maddi bir zararın olmamasıydı. Güvenlik sistemimizin biraz da etkili olması dolayısıyla hırsızlık girişiminin başarısızlıkla sonuçlandığını düşünüyorum. Çok üzücü bir olaydı. Böyle bir hadiseyi hiç kimsenin yaşamamasını isterim" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.