Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yenibosna’da Bulunan Bir Derneğe Patlayıcı Madde İle Saldırı

Bahçelievler’de faaliyet gösteren Malatya Pütürge Çevre Köyleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne patlayıcı madde atıldı. Dernekte yönetim kurulu toplantısının yapıldığı sırada yapılan saldırı kısa süreli paniğe...

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2016 00:09
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2016 00:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bahçelievler’de faaliyet gösteren Malatya Pütürge Çevre Köyleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne patlayıcı madde atıldı. Dernekte yönetim kurulu toplantısının yapıldığı sırada yapılan saldırı kısa süreli paniğe neden olurken polis, kaçan saldırganların yakalanması için soruşturma başlattı.
Olay Yenibosna Zafer mahallesi Baharistan sokakta bulunan Malatya Pütürge Çevre Köyleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde meydan geldi. İddiaya göre, yüzü kapalı bir şahıs dernekte yönetim kurulu toplantısı yapılırken içeriye patlayıcı madde attı. Kısa süreli yaşanan paniğin ardından durum hemen polis ekiplerine bildirildi. Olay yerine gelen polis ekipleri dernek çevresin de yoğun güvenlik önlemi alırken patlamanın yaşandığı dernek içerisinde de incelemelerde bulundu.
Olay anında dernek içerisinde olan bir kişi şahıs, “Kapıyı açarak selam verdi o arada bomba patladı. Hepimiz sağa sola kaçıştık, anlamadık ne olduğunu. 16 kişiydik içeride bir arkadaşımızın yüzünde hafif bir cam sıyrığı var. Çok şükür başka bir şey olmadı” diye konuştu.
Polis ekipleri, saldırıyı gerçekleştiren şüphelinin yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.