Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni Doğmuş Bebeği Terke Bir Tutuklama Daha

Samsun’da 2011 yılında kış günü yeni doğmuş bebeği çalılıklar arasına terk edip ölümüne sebep olmak istedikleri iddiasıyla gözaltına alınan kadın ile annesi tutuklanırken, olayla ilgili arandığını öğrenerek polise teslim olan...

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2016 15:00
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2016 15:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Samsun’da 2011 yılında kış günü yeni doğmuş bebeği çalılıklar arasına terk edip ölümüne sebep olmak istedikleri iddiasıyla gözaltına alınan kadın ile annesi tutuklanırken, olayla ilgili arandığını öğrenerek polise teslim olan bebeğin teyzesi de tutuklandı.
Olay, Samsun’un İlkadım içesi Kadıköy Mahallesi Kadıköy Tesisleri yanı İstikamet Sokak üzerinde 2011 Ocak ayında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ağlama sesi üzerine çalılıklar arasında poşet içinde çıplak olarak terk edilmiş bir kız çocuğu bulundu. Olay polise haber verildi. Yapılan araştırmalar sonucu bebeği terk edene ulaşılamadı. Ancak 5 yıl sonra Samsun polisine bebeği olay tarihinde 17 yaşında olan S.T.’nin dünyaya getirdiği ve terk ettiği ihbarı yapıldı. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. Bebeği dünyaya getiren S.T. (23) gözaltına alındı. Yapılan DNA testi sonucu S.T.’nin bebeğin annesi olduğu ortaya çıktı.
Olayla ilgili S.T.’nin yanı sıra annesi S.Ç. (42) de yakalanarak gözaltına alındı. S.T.’nin cinsel istismar sonucu hamile kaldığı ve bebeği de annesinin evde doğurmasına yardımcı olup birlikte terk ettikleri ve S.T.’nin evli olan kız kardeşi M.H.’nin (22) yardımıyla terk ettikleri ileri sürüldü.
Adliyeye sevk edilen anne ve kızı tutuklanırken, polis tarafından aranan ve İstanbul’da olduğu öğrenilen M.H., Samsun’a gelip polise teslim oldu. M.H. de çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından "öldürmeye teşebbüs" suçundan tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.