Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yengesini kaçıran adama kurşun yağmuru

Karabük’te meydana gelen silahla yaralama olayında 16 yaşındaki genç, dayısının karısını kaçıran adamı tabancayla yaraladı.İddiaya göre, 16 yaşındaki D.S.’nin dedesi A.K’ya ait büfede çalışan G.G. (28) isimli şahıs, bir suçtan...

Haber Giriş Tarihi: 01.08.2016 20:17
Haber Güncellenme Tarihi: 01.08.2016 20:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Karabük’te meydana gelen silahla yaralama olayında 16 yaşındaki genç, dayısının karısını kaçıran adamı tabancayla yaraladı.
İddiaya göre, 16 yaşındaki D.S.’nin dedesi A.K’ya ait büfede çalışan G.G. (28) isimli şahıs, bir suçtan dolayı cezaevine giren E.K.’nın eşi S.K’yı kaçırdı. D.S. isimli gencin dayısının eşi olduğu öğrenilen S.K., bir süre sonra G. G.’yi terk ederek geri evine döndü. Bu nedenle D.S. isimli gencin ailesi ile G.G. arasında husumet başladı. D.S. dedesi A.K.’nın sürdüğü 06 R 7857 plakalı araçla seyir halindeyken Kardemir Kavşağı’nda G.G ile karşılaştı. Araçtan inen 16 yaşındaki D.S., dedesi A.K.’ya ait olan ruhsatsız tabancayla G.G.’ye ateş etti. Yaralanan G. G., ambulansla Karabük Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırılırken, G.G.’nin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. D.S. isimli genç ile dedesi A.K. ve yengesi S.K. gözaltına alındı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.