Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

YDG-H’lilerin Kazdığı Hendek Polis Tarafından Kapatıldı

Diyarbakır’da daha önce ellerinde uzun namlulu silahlar bulunan YDG-H’lilerin kazdığı hendek bölgeye operasyon düzenleyen polis ekipleri tarafından kapatıldı.Edinilen bilgilere göre, dün gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren olaylar esnasında...

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2015 19:23
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2015 19:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
YDG-H’lilerin Kazdığı Hendek Polis Tarafından Kapatıldı
Diyarbakır’da daha önce ellerinde uzun namlulu silahlar bulunan YDG-H’lilerin kazdığı hendek bölgeye operasyon düzenleyen polis ekipleri tarafından kapatıldı.
Edinilen bilgilere göre, dün gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren olaylar esnasında Diyarbakır’ın Sur ilçesi Lalebey Mahallesi’nin bulunduğu ara sokaklarda bulunan yüzü maskeli ve silahlı göstericiler hendek kazarak polis ekiplerinin sokağa girmesini engellemek için set ördü. Önceden etekle görüntülenen YDG-H’liler bu kez bir spor takımının üniformasıyla hendek kazıp poz vererek sosyal medya hesaplarından bu fotoğrafları paylaştı. Hendek kazan silahlı ve üniformalı YDG-H’li grubun etkisiz hale getirilmesi için polis ekipleri ise sokaklara özel harekat polislerinin desteğiyle operasyon yaptı. Operasyonda hendekler kapatılırken kurulan setler de sokak ortasından kaldırıldı.
Diyarbakır polisi halkın huzur ve güvenini bozan kişi ve grupların etkisiz hale getirilmesi için operasyonlarını sürdürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.